Maszturbácsi akcióban - Ez a férfi a péniszét mutogatja a 85-ös buszon

pénisz mutogatás tömegközlekedés Budapest szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajnali órákban, a X. kerületben mutogatta péniszét egy férfi a buszon. 

A police.hu-n közzétették annak a férfinak a fantomképét és a személyleírását, aki reggel fél hatkor a budapesti 85-ös buszon nemi szervét mutogatta fiatal nőknek. Az elkövető 30 év körüli, 170 cm magas, rövid hajú, barna szemű férfi - áll a rendőrség honlapján.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Meghalt Justin Bieber hasonmásahttp://www.life.hu/news/20150828-meghalt-justin-bieber-hasonmasa-toby-sheldon.htmlHoltan találták Tobias Sheldont, aki Justin Bieberré próbálta műttetni magát.News--Gyomorforgató! Szerelme halálán akar meggazdagodni Bobbi Kristina Brown exehttp://www.life.hu/news/20150828-bobbi-kristina-brown-temetesi-fotojat-adta-el-nick-gordon-igy-akar-nyereszkedni-a-lany-halalan.htmlBobbi Kristina Brown sírja mellett készült az a fénykép, melynek eladásával jutott nagyobb összeghez a lány exe, Nick Gordon. News--Így kösd be helyesen a cipődet! - Vicces oktató videóhttp://www.life.hu/news/20150827-vicces-video-arrol-hogyan-kosd-be-gyorsan-a-cipofuzodet.htmlGyermekkorunkban sokan az óvodában tanultuk meg, hogyan is kell bekötni helyes a cipőnket. Ian Fieggen szerint a mai napig sokan rosszul csináljuk.NewsThinkstockÍgy lesz forró csók a forró kávéból: Zseniális találmány!http://www.life.hu/news/20150827-szajas-csokos-teto-kaves-poharra.htmlNincs is jobb reggel, mint egy jó kávé, és persze egy csók az ember szíve választottjától. Nincs szíved választottja? Az sem gond, a csücsörítő papírcsésze majd segít.News--Nászútjuk után halálra szurkálta újdonsült férjét a nőhttp://www.life.hu/news/20150827-naszut-utan-halalra-szurkalta-ujdonsult-ferjet-a-no.htmlMiután hazatértek nászútjukról, az újdonsült feleség halálra szúrkálta férjét. A holttestre luxusházuk fürdőszobájában találtak rá.News--Taroltak az interneten a magyar kosarasok - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20150827-letarolta-az-internetet-a-magyar-kosarasok-videoja.htmlA legnagyobb videómegosztó portált szinte felrobbantotta a magyar kosaras csapat elképesztő felvétele, amin a Face Team bravúrjain és Budapest szépségein egyaránt gyönyörködhetünk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.