Borzalom! Halott csecsemőt találtak egy miskolci utcán

Forrás: Thinkstock -
halál rendőrség csecsemő szülés család tragédia Miskolc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Miskolcon, ahol egy csecsemő holttestére bukkantak járókelők a nyílt utcán. 

Minden bizonnyal élve született a kisfiú, akinek a holttestét szerdán este találták meg Miskolcon, a papírgyár környékén. Az élettelen gyermekre járókelők bukkantak rá, a rendőrséget is ők értesítették - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

A rendőrök keresik az anyát, aki eddig sehol sem kért egészségügyi ellátást, azonban a szülés után előfordulható komplikációk miatt lehet, hogy szüksége lenne rá. A nőt emberölés miatt keresik.

A rendőrség azt kéri, hogy aki tud róla valamit, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívót vagy a 06-80-555-111-es ingyenes számot.

.

Maszturbácsi akcióban - Ez a férfi a péniszét mutogatja a 85-ös buszonhttp://www.life.hu/news/20150828-ez-a-ferfi-peniszet-mutogatja-a-85-os-buszon.htmlA hajnali órákban, a X. kerületben mutogatta péniszét egy férfi a buszon. NewsMeghalt Justin Bieber hasonmásahttp://www.life.hu/news/20150828-meghalt-justin-bieber-hasonmasa-toby-sheldon.htmlHoltan találták Tobias Sheldont, aki Justin Bieberré próbálta műttetni magát.News--Elképesztő! Lelőtte magát egy 21 hónapos kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20150827-lelotte-magat-egy-kisbaba-az-egyesult-allamokban.htmlHihetetlen hír látott napvilágot: St.Louisban kedd délután egy éles fegyverrel játszó 21 hónapos kisbaba lőtte le saját magát.NewsThinkstockÍgy lesz forró csók a forró kávéból: Zseniális találmány!http://www.life.hu/news/20150827-szajas-csokos-teto-kaves-poharra.htmlNincs is jobb reggel, mint egy jó kávé, és persze egy csók az ember szíve választottjától. Nincs szíved választottja? Az sem gond, a csücsörítő papírcsésze majd segít.News--Nagyon édi! Állatoknak köt cuki sapkákat egy művészhttp://www.life.hu/news/20150827-allatoknak-kot-cuki-sapkakat-egy-muvesz.htmlImádnivaló sapkákat köt cicáknak és kutyáknak őszre és télre Meredith Langley.News--Fagylaltárus lett az egykor menő újságíró - Miért hagyta ott jól fizető állását?http://www.life.hu/news/20150827-noelle-hancock-ujsagiro-otthagyta-jol-fizeto-allasat-es-most-egy-egzotikus-szigeten-arul-fagyit.htmlNoelle Hancock egykor dollármilliókat keresett évente újságíróként Manhattanben, ő mégis valami másra vágyott. A 35 éves nő története az egész világot bejárta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.