Rendőrt hívtak a SOTE gólyatáborába

Forrás: Thinkstock -
buli ellátás gólyatábor zaklatott eljárás rendőr házirend egyetem Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrt hívtak a SOTE gólyatáborának szervezői, ugyanis egy hallgatót "zaklatott állapotban" találtak az egyetem záróbuliján néhány napja – írja az Origo.

A Semmelweis Egyetem az Origót arról tájékoztatta: a gólyatábor szervezői az oktatási jogok biztosának iránymutatása szerint jártak el, amikor a bajba került hallgató ellátásáról gondoskodtak. A szervezők kihívták a rendőrséget, akik "bűncselekmény gyanúja hiányában" nem indítottak eljárást. Az érintett gólya sem tett feljelentést.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egyetem rektora a gólyatábor szervezőitől bekérte az összes, az esettel kapcsolatos dokumentumot, és ezek alapján határoz majd, hogy szükséges-e módosítani bármit is a gólyatáborok házirendjével kapcsolatban.

Gólyatáborbotrány: "A szülők tehetetlenek, az intézmény felelőssége viszont óriási"


Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, augusztus 30-án hajnalban szexuálisan bántalmaztak egy fiatal lányt az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborában. A Kaposvári Törvényszék közlése szerint hétfőn előzetes letartóztatásba helyeztek egy 38 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a fonyódi gyermektábor területén bántalmazott és megerőszakolt valakit. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem elhatárolódik, ezt azonban nem biztos, hogy megteheti. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Gyász! Elhunyt Fejes Endre íróhttp://www.life.hu/news/20150828-fejes-endre-a-jo-estet-nyar-jo-estet-szerelem-iroja-elhunyt-92-eves-koraban.htmlKilencvenkét éves korában kedden elhunyt Fejes Endre Kossuth- és József Attila-díjas író, a Rozsdatemető és a Jó estét nyár, jó estét szerelem szerzője - közölte a Vígszínház csütörtökön az MTI-vel.News--Így kösd be helyesen a cipődet! - Vicces oktató videóhttp://www.life.hu/news/20150827-vicces-video-arrol-hogyan-kosd-be-gyorsan-a-cipofuzodet.htmlGyermekkorunkban sokan az óvodában tanultuk meg, hogyan is kell bekötni helyes a cipőnket. Ian Fieggen szerint a mai napig sokan rosszul csináljuk.NewsThinkstockIsmét hőségriadó lesz hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150827-ismet-hosegriado-lesz-hetvegen-kanikula-es-strandido-varhato.htmlÚjra visszatér a kánikula az utolsó nyári hétvégén, így aki teheti irány a tópart vagy egy hűsítő vizű strand.News--Elképesztő! Lelőtte magát egy 21 hónapos kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20150827-lelotte-magat-egy-kisbaba-az-egyesult-allamokban.htmlHihetetlen hír látott napvilágot: St.Louisban kedd délután egy éles fegyverrel játszó 21 hónapos kisbaba lőtte le saját magát.NewsThinkstockMosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonábanhttp://www.life.hu/news/20150827-atkutattak-bryce-williams-virginiai-lovoldozo-lakasat-ahol-melegpornot-szexualis-jatekszereket.htmlSzombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.News--Nászútjuk után halálra szurkálta újdonsült férjét a nőhttp://www.life.hu/news/20150827-naszut-utan-halalra-szurkalta-ujdonsult-ferjet-a-no.htmlMiután hazatértek nászútjukról, az újdonsült feleség halálra szúrkálta férjét. A holttestre luxusházuk fürdőszobájában találtak rá.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.