Durva! Szándékosan rúgta fejbe ellenfelét a női focista: Sokkoló videó!

Brazília rúgás futsal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog történt a brazíliai Acre állam női futsalbajnokságának minapi fordulójában.

Az Adversaria Veneza és a Montenegro Futsal mérkőzésén a vendégeknél játszó Monique Neymar-módra osztogatta az esernyőket, mígnem az egyik ellenfél, Leandra megelégelte a trükközést, és felrúgta őt.

Először úgy tűnt, megelégszik ennyivel, aztán meggondolta magát, odalépett, és a földön fekvő játékost teljes erőből arcba rúgta:

Csoda, hogy az áldozatnak nem lett komolyabb baja. Meg az is, hogy elmaradt a tömegverekedés.

Sokkoló! Patkányok marcangoltak halálra egy újszülöttethttp://www.life.hu/news/20150829-patkanyok-marcangoltak-halalra-egy-ujszulottet-egy-indiai-korhazban.htmlLapinformációk szerint húgyuti problémák miatt operálták meg azt az újszülöttet, aki az intenzív osztályon az életét vesztette az indiai Ándhra Prades egyik kórházában. A tragédiának azonban semmi köze nem volt a pici állapotához...NewsOrigoÍme, az internet legjobban öltözött macskája: fotók! http://www.life.hu/news/20150829-ez-a-cica-aztan-szereti-ha-oltoztetik-fotok.htmlBeöltözött cirmos cica tartja lázban az internetet (és még élvezi is).NewsOrigoOlyan retró és klasszikus sütikkel búcsúzik a Jégbüfé, mint a „málnahabos”http://www.life.hu/news/20150828-jegbufe-bezaras-retro-sutik-malnahabossal-bucsuznak.htmlHatvanhárom év után bezár a belvárosi Jégbüfé. A legendás cukrászda klasszikus süteményekkel búcsúzik, amikért hosszú sorok kígyóznak. NewsFotó: Margitay Klára/Life.huHőségriadó! Mostantól négy napig 34-35 fok leszhttp://www.life.hu/news/20150829-hosegriado-szombattol-keddig-mostantol-negy-napig-34-35-fok-lesz.htmlÉletbe lépett a másodfokú hőségriasztás, amely kedd éjfélig tart.NewsThinkstockSzörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoGyakrabban és többet késünk, mióta van okostelefonunkhttp://www.life.hu/news/20150828-gyakrabban-es-tobbet-kesunk-miota-van-okostelefonunk.htmlA technológia segít minket abban, hogy többet késsünk, mint valaha. Mióta ugyanis okostelefonunk van, bárhonnan szóban és írásban is értesíthetjük ismerőseinket, hogy késni fogunk. Az emberek fele örömmel hazudik arról is, hogy éppen mi akadályozza meg őt abban, hogy időben célba érjen – derül ki egy friss brit kutatásból.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.