Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardent

Forrás: AFP/Ben Stansall -
lufi London Covent Garden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!

Charles Pétillon francia művész 25 munkás segítségével 5 teljes napig dolgozott azon, hogy a piac épületetét 100.000 hatalmas lufival töltse meg.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Az installáció a szívdobbanás nevet kapta.

Forrás: AFP/Ben Stansall

,,A lufiinvázióval egyfajta metamorfózist szerettem volna elérni - arra vágytam, hogy a megszokott helyeket egészen más színben tüntessem fel. A szívdobbanás név pedig arra utal, hogy a környéknek ez a hely a szíve és a lelke" - vallotta a francia ötletgazda. Álomszép lett a végeredmény, ugye?

Forrás: AFP/Ben Stansall

Négy emeletet zuhant Szacsvay László feleségehttp://www.life.hu/news/20150830-szacsvay-laszlo-szinesz-felesege-negy-emeletet-zuhant.htmlEgyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant az ablakon a színész felesége.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoCsonkolás! Szörnyű baleset történt az Arany János utcai metrómegállóbanhttp://www.life.hu/news/20150829-csonkolas-szornyu-baleset-tortent-az-arany-janos-utcai-metromegalloban.htmlBudapesten, az M3-as metró Arany János utcai megállójában történt a szerencsétlen baleset.NewsThinkstockEgy legendára emlékezünk: Ma lenne 57 éves Michael Jacksonhttp://www.life.hu/news/20150829-michael-jackson-1958-augusztus-29-en-szuletett-igy-ma-lenne-57-eves.htmlMichael Jackson 1958. augusztus 29-én született, így ma töltené be 57. életévét. A legenda hat éve nincs köztünk...News--Durva! Szándékosan rúgta fejbe ellenfelét a női focista: Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20150829-szandekosan-rugta-fejbe-ellenfelet-a-noi-focista-sokkolo-video.htmlDöbbenetes dolog történt a brazíliai Acre állam női futsalbajnokságának minapi fordulójában.NewsOrigoGyakrabban és többet késünk, mióta van okostelefonunkhttp://www.life.hu/news/20150828-gyakrabban-es-tobbet-kesunk-miota-van-okostelefonunk.htmlA technológia segít minket abban, hogy többet késsünk, mint valaha. Mióta ugyanis okostelefonunk van, bárhonnan szóban és írásban is értesíthetjük ismerőseinket, hogy késni fogunk. Az emberek fele örömmel hazudik arról is, hogy éppen mi akadályozza meg őt abban, hogy időben célba érjen – derül ki egy friss brit kutatásból.NewsThinkstockA nap videója! Ennyire örül a kisbaba a cicánakhttp://www.life.hu/news/20150828-a-kisbaba-oromteli-mosollyal-fogadja-a-csalad-macskajat.htmlElképesztően édes az a kisbaba, aki odáig van a család macskájáért. Amikor csak meglátja, örömujjongásban tör ki – persze a maga módján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.