A Francia Riviérára utaznál? Márciustól közvetlenül Nizzába repülhetsz

Fotó: Vándor Éva - Origo -
közvetlen járat repülő Nizza Cote d' Azur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ért véget a nyár, de te már a következő vakációról ábrándozol? Újabb álomtengerpart válik tavasztól elérhetővé közvetlenül Budapestről - Nizza.

A Francia Riviéra homokos vagy a gömbölyũ, finom kavicsos strandjára vágysz, de nincs kedved egy álló napig kocsiban zötykölődni? A Côte d'Azur lenyűgöző tengerpartjának fővárosa, Nizza jövő márciustól könnyedén elérhető.

Fotó: Vándor Éva - Origo

A magyar fapados légitársaság heti két közvetlen járatot indít az üdülővárosba hétfői és pénteki indulással, így a felkapott nyaralóhely akár egy hosszú hétvége is könnyen elérhetővé válik, baráti árakon. Nizzától pedig csak egy köpésre taláható Monte-Carlo, ahol belekóstolhatsz a fényűzésbe is.

Tengerparti nyaralás Normandiában? Miért ne?http://www.life.hu/lifeutazas/20150824-tengerparti-nyaralas-normandiaban.htmlElsőre talán furcsának tűnhet, hogy Normandiát ajánljuk nyár végi úti célként, de ez a három dolog talán meggyőzhet: gyönyörű strandok, drámai tengerparti tájak, ínycsiklandozó ételek. És mindehhez hozzájön még az elképesztően gazdag kulturális és történelmi örökség, ami már csak hab a tortán.Utazás--Citromillatú dolce vita - A Sorrentói-félsziget téged is megbabonáz!http://www.life.hu/lifeutazas/20150819-utazas-es-kirandulas-a-sorrentoi-felsziget-legjobb-helyei.htmlA Sorrentói-félsziget az egyik olyan hely Olaszországban, ahová elképesztő mennyiségű turista érkezik évente, és az okok egyszerűek: pezsgő éjszakai élet, finom ételek, leírhatatlan természeti tájak, balzsamos időjárás. De nyáron van egy másik aspektus is, ami felülmúlja az összes többit: a csillogó kék tenger, minden szépségével, szerethetőségével. UtazásThinkstockVakációzz Kárpathoszon, nem fogod megbánni!http://www.life.hu/lifeutazas/20150818-utazas-es-kirandulas-karpathos-nagyon-jo-uticel.htmlKarpathoszt csak a közelmúltban fedezték fel, mint turisztikai célpontot, és ha ellátogatsz ide, olyan érzésed lesz, mintha egy időgépbe kerültél volna. A Kréta és Rodosz között félúton fekvő sziget sokszínű, erős hagyományokkal rendelkezik, így valószínűleg egyike azon kevés helyeknek, ahol megtapasztalhatod az igazi görög vendéglátást és életmódot.UtazásThinkstockIsmerd meg Hamburgot és környékét Palotás Petra szemével!http://www.life.hu/lifeutazas/20150603-palotas-petra-bemutatja-nemetorszagot-ahol-6-eve-el.htmlPalotás Petra 6 éve él Németországban, ráadásul egy nemzetközi felmérés szerint a legélhetőbb európai városban, Hamburgban. Az egykori műsorvezető szívesen kalandozik választott otthona környékén, így most rajta keresztül ismerhetjük meg, milyenek is a német kisvárosok.Utazás--A meleg tenger mellett világrekordok várnak Abu Dhabibanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20141212-abu-dhabi-a-legek-varosa-ahol-tobb-vilagrekord-is-megtalalhato-a-tenger.htmlAbu Dhabi az Egyesült Arab Emirátusok négyötödét foglalja el, és a területén fellelhető olaj miatt hiába a leggazdagabb emírség, a turizmus szempontjából mégis Dubaj mögé szorult. Pedig itt is van fehér homokos, kiépített tengerpart, felhőkarcolók, gazdagság és luxus.UtazásOrigoIsztambul: kavargó világváros a müezzin hangjárahttp://www.life.hu/lifeutazas/20140828-isztambul-a-keleti-es-nyugati-kultura-talalkozasa.htmlIsztambulba két fapados légitársaság repül naponta Budapestről. Ha időben foglalsz jegyet, nem túl drága mulatság eljutni ebbe a varázslatos, nyugati és keleti kultúrát ötvöző városba, ahová már nincs szükség vízumra.Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.