Djokovic lett az UNICEF új jószolgálati nagykövete

Forrás: Ben Curtis/AP -
UNICEF felkérés gyerekjog jószolgálati nagykövet életkörülmény Novak Djokovic álom oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves teniszsztárt nagy megtiszteltetés érte: az UNICEF jószolgálati nagykövetté választotta.

A világhírű sportoló, aki 10 hónapja a tündéri Stefan apukája, örömmel vette a felkérést, hogy a világ nehéz sorsú gyermekeinek pártfogója legyen.

Novak Djokovic és felesége, Jelena Forrás: Ben Curtis/AP

Djokovic 2011-ben lett az UNICEF Szerbia Nagykövete, és azóta már számtalan adománnyal járult hozzá, hogy javítsák a gyermekek életkörülményeit, különösen azokét, akik a leginkább kiszorított helyzetben vannak társadalmilag. Óriási hangsúlyt fektet a kora gyermekkori oktatásra és annak fejlesztésére.

„Nagy megtiszteltetés, hogy az UNICEF Jószolgálati Nagykövete lehetek és továbbra is részt vehetek a gyermekjogok védelmében és támogatásában, ami minden gyermeket megillet” – mondta.

„Azt hiszem, a gyerekeket ösztönözni kell arra, hogy legyenek álmaik, és meg kell adni a lehetőséget , hogy ez az álom valóra váljon” – hangsúlyozta a sportoló.

Meghalt a világhírű rendező, Wes Cravenhttp://www.life.hu/news/20150831-meghalt-a-vilaghiru-horrorfilm-rendezo-wes-craven.htmlMeghalt a leghíresebb horrorfilmek atyja, a 76 éves Wes Craven.News--Többszörös erőszakoló férfi vezet egy hostelthttp://www.life.hu/news/20150831-tobbszoros-eroszakolo-ferfi-vezet-egy-hostelt.htmlBed&breakfast helyet üzemeltetett egy skót férfi, akiről senki sem tudta, milyen múltja van.NewsThinkstockHalálba zuhant a 21 éves színész, aki történelmet írt alakításávalhttp://www.life.hu/news/20150831-kyle-jean-baptiste-szinesz-21-evesen-halt-meg-a-nyomorultakban-tortenelmi-alakitasa-volt.htmlKyle Jean-Baptiste tragikus körülmények között vesztette életét nem sokkal azután, hogy a címlapokon szerepelt, amiért kétszeresen is történelmet írt a színházi világban.News--Gyászhír! Elhunyt az Ébredések írójahttp://www.life.hu/news/20150830-elhunyt-oliver-sacks-neves-brit-neurologus-iro-aki-orvosi-esettorteneteivel-valt-vilaghiruve.htmlOliver Sacks februárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben szenved.News--Hőségriasztás! 37 fok is lehet ma!http://www.life.hu/news/20150831-a-nyar-utolso-napjan-kanikula-varhato-a-meteorologiai-osz-kezdetevel-fokozatos-hul-a-levego.htmlA hét első napjaiban még folytatódik a kánikula, akár 37 Celsius-fokos forróság is lehet. A hőségriasztás kedd éjfélig van érvényben.News--Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.