Becsengettek! Elkezdődött a 2015/16-os tanév

Forrás: MTI/Kallos Bea -
iskola iskolakezdés tanév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden véget ér a mintegy két és fél hónapos vakáció és megkezdődik a 2015/16-os tanév az iskolákban.

Összesen 1 millió 200 ezer általános iskolás és középiskolás diák kezdi ma az iskolát, százezren közülük először lépik át az iskola kapuit.

Forrás: MTI/Kallos Bea

A most induló tanév 181 napos, a tanév rendje szerint az őszi szünet 2015. október 26-tól október 30-ig, a téli 2015. december 21-től december 31-ig tart, a tavaszi szünet pedig 2016. március 24-től március 29-ig.

Az új tanévben már teljessé válik a mindennapos testnevelés.

A férjet gyanúsítják a világhírű zongoraművész meggyilkolásávalhttp://www.life.hu/news/20150901-natalia-strelchenko-orosz-zongaramuvesz-ferjet-gyanusitjak-a-no-meggyilkolasaval.htmlNatalia Strelchenko orosz származású norvég zongoraművész férjét gyanúsítják a világhírű zenész meggyilkolásával.News--Megdőlt a budapesti melegrekord: Újpesten több mint 35 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20150831-megdolt-a-budapesti-melegrekord-ujpesten-tobb-mint-35-fokot-mertek.htmlHétfőn Újpesten 35,6 fokot mértek, ezzel megdőlt a több mint hatvan éves melegrekord. A következő napokban az ország nagy részén még kánikula lesz, hét végére jön az enyhülés.NewsThinkstockBevásárlókocsiban felejtette a gyermekét egy anya - Az internet lelázong!http://www.life.hu/news/20150831-a-bevasarlokocsiban-hagyta-gyermeket-az-anya-rogton-botrany-lett-belole.htmlEgy 27 éves amerikai édesanya a múlt hétfőn a szupermarket bevásárlókocsijában fejeltette a kéthónapos kisfiát. Most utálkozók hadával kell megküzdenie.NewsOrigoMegrázó fotók! Megverték, majd fotós barátja megörökítettehttp://www.life.hu/news/20150831-megorokitette-megvert-baratnojet-a-fotos.htmlMegrendítő képek láttak napvilágot a Facebookon. Brooke Beatont a saját párja verte meg, amit fotós barátnője nem hagyott szó nélkül.NewsOrigoElárverezik a Titanicon felszolgált utolsó ebéd egy étlapját http://www.life.hu/news/20150831-elarverezik-a-titanicon-felszolgalt-utolso-ebed-egy-etlapjat-es-egyeb-relikviakat-a-titanicrol.htmlA Titanicon felszolgált utolsó ebéd étlapját az 1. számú mentőcsónak egyik utasa, Abraham Lincoln Salomon mentett meg a tragikus sorsú hajóról: a dokumentum leütési árát 50-70 ezer dollár (14-20 millió forint) közé becsülik.NewsOrigoDjokovic lett az UNICEF új jószolgálati nagykövetehttp://www.life.hu/news/20150831-novak-djokovic-teniszezo-lett-az-unicef-uj-joszolgalati-nagykovete.htmlA 28 éves teniszsztárt nagy megtiszteltetés érte: az UNICEF jószolgálati nagykövetté választotta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.