A szülinapos Beyoncét csupasz popsijával a címlapon köszöntötte a Vogue

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Vogue magazin Beyoncé Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan nagy esemény előtt, mint minden idők leghíresebb popdívájának születésnapja, az ikonikus divatmagazin sem sétálhatott el szó nélkül.

Beyoncé és a Vogue kapcsolata évekkel ezelőtt kezdődött: a divatlapok divatlapja először 2009 áprilisában, majd 2013 márciusában tette címlapra a popkirálynőt. Viszonyuk pedig idén augusztusban mélyült csak el igazán, amikor Queen B megkapta a magazin legfontosabb, szeptemberi címlapját.

Forrás: Instagram/Vogue Magazine

Ennek nyomán nem is olyan meglepő, hogy a Vogue is felköszöntötte a 34. életévébe lépett Beyoncét, méghozzá stílusosan, egy szuperszexi fotóval, amelyen szépen látszik az énekesnő oly sokat emlegetett hátsó fele.

Boldog születésnapot, Beyoncé!

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül ITT szedtük össze, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t.

Ennél előnytelenebb képet még nem láttál Beyoncéról - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150813-beyonce-szornyen-fest-a-vouge-cimlapjan-foto.htmlSzétretusált arc, igénytelen frizura és rossz beállítás. Így lehetne röviden jellemezni az énekesnő legújabb képeit.Trend--Hajókiránduláson mulatott a családjával Beyoncé - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150824-beyonce-es-csaladja-egyutt-pihentek-a-hetvegen.htmlA világhírű énekesnő nem sűrűn mutatja meg magát és családját a nyilvánosságnak, főleg közös fotókon nem. A hétvégén viszont igazi dömping volt a hivatalos rajongói oldalán.CsaládOrigoKét formás popsi jobb, mint egy: Miranda Kerr popóbarátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20150901-miranda-kerr-modell-es-baratnoje-popsit-villantottak-a-tengerparton.htmlA modell legújabb Instagram fotója elég pikánsra sikerült: két formás popsi pózol rajta.Intim--Ennyire még sosem retusálták szét Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20150822-beyonce-enekesno-fotoja-teljesen-szet-van-retusalva.htmlAlaposan megszaladt egy Photoshop-művész keze.Trend--Csodás vasárnapot! Egyszerre két tökéletes popsit posztolt Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150823-gigi-hadid-modell-es-baratnoje-igazan-elonyos-fotot-tettek-kozze.htmlGigi Hadid modell, és barátnője igazán előnyös fotót tettek közzé magukról a híresség Instagram oldalán.Ez Zsír!--Hoppá! Micsoda tetoválást villantott Beyoncé! Intim testrész, intim fotóhttp://www.life.hu/trend/20150814-micsoda-tetovalast-villantott-beyonce-blow-felirat-a-hasan-ami-azt-jelenti-fuj.htmlBeyoncé, a szuperszexi és szuperdögös énekesnő büszke csodálatos testére. És nem fél dekorálni azt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.