Megtalálták a pár napja eltűnt Bodó Timit - A lány épségben van

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek -
eltűnt személyek előkerült kislány család Bodó Tímea Budaörs Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír érkezett Bodó Tímea családjához a mai napon: előkerült lányuk, Timi, akinek pár napja veszett nyoma otthonról - vélhetően egy férfi szöktette meg. A lány épségben van. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, családja gőzerővel kereste Timit. Attól tartottak, hogy a férfi, aki megszöktette szexrabszolgaságra fogja kényszeríteni. Szerencsére azonban Timi épségben előkerült, Budaörsön akadtak a nyomára, ahogyan azt családja előzetesen sejtette.

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek

A lány szeptember 3-án tűnt el, Timi még búcsúlevelet is hagyott családjának, melyben arra kérte őket, ne keressék.

Meghalt a világ legkisebb emberehttp://www.life.hu/news/20150905-meghalt-a-vilag-legkisebb-embere-chandra-bahadur-dangi.htmlVáratlanul elhunyt Chandra Bahadur Dangi, aki a világ legalacsonyabb embereként került be a Guinness Rekordok könyvébe.News--Szexőrült szarvascsorda tartja rettegésben az autósokat Devonbanhttp://www.life.hu/news/20150905-szexorult-szarvascsorda-miatt-figyelmeztette-a-rendorseg-az-autosokat-angliaban.htmlJavában tart a gímszarvasok párzási időszaka, amely miatt arra kérik a devoni rendőrök az autósokat, vezessenek óvatosan.NewsThinkstockMegható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--Interjút adott a tengerbe fulladt szír kisfiú nagynénjehttp://www.life.hu/news/20150904-a-tengerbe-fulladt-szir-kisfiu-kanadaban-elo-nagynenje-interjut-adott-a-cnn-nek.htmlTima Kurdi Kanadába akarta menekíteni Szíriában élő családját. Bár a kanadai hatóságok elutasították a menedékkérelmüket, a család mégis rászánta magát a végzetes tengeri útra Európába.News--Szívmelengető fotósorozat a kisbabáról, akiről le kellett mondania a szüleinekhttp://www.life.hu/news/20150904-down-szindromas-es-agydaganatos-kisbabarol-keszult-szivmelengeto-fotosorozat.htmlAbigail szülei már a kislány születése előtt tudták, hogy Down-kóros. Visszafordíthatatlan agydaganata azonban csak világrajövetele után derült ki.News--Halálos fenyegetést kapott a menstruációs vérével fotózkodó lányhttp://www.life.hu/news/20150904-halalosan-megfenyegettek-a-menstruacios-verrel-fotozkodo-lanyt.htmlHalálos fenyegetést kapott Louelle Denor, aki saját, mestruációs vérrel borított kezéről lőtt nemrég egy szelfit, amit meg is osztott Instagramon.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.