Olasz Nagydíj győzelem Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek időszaka van a sármos pilótának, Lewis Hamiltonnak. Ismét ő lett a befutó a Forma-1 mai futamán.

Az Olasz Nagydíjon Hamilton bonthatta ki a pezsgőt, győzelmet aratott.

Forrás: Daimler

A 30 éves Hamiltonnak ez pályafutása 40., az idei szezonban a hetedik futamgyőzelme, Monzában 2014 és 2012 után harmadszor nyert. A második helyen a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel (Ferrari) végzett, míg a harmadik a brazil Felipe Massa (Williams) lett. A szezon két hét múlva, Szuzukában folyatódik a Japán Nagydíjjal - számolt be az MTI.

Dráma! VV Fanni kidobta VV Dennisthttp://www.life.hu/news/20150906-vv-fanni-kidobta-vv-dennist.htmlVV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. NewsOrigoŐrizetben a bukaresti főpolgármester!http://www.life.hu/news/20150906-orizetbe-vettek-a-roman-fopolgarmestert-sorin-osescut.htmlTermészetesen mindez nem itthon, hanem Romániában történt. A mind gyakoribb hasonló hírek alapján egyre aktívabb román korrupcióellenes ügyészség (DNA) szombatról vasárnapra virradóra, 25 000 euró kenőpénz átvétele közben vette őrizetbe Sorin Oprescut, Bukarest főpolgármesterét.News--Villám csapott egy fiúba - A helyszínen meghalthttp://www.life.hu/news/20150906-villamcsapasban-halt-meg-egy-fiatalember-szekelyfoldon.htmlVillám csapott egy 20 éves fiúba Romániában, Székelykeresztúr határában szombaton. Az áldozat a helyszínen meghalt.News--Szexőrült szarvascsorda tartja rettegésben az autósokat Devonbanhttp://www.life.hu/news/20150905-szexorult-szarvascsorda-miatt-figyelmeztette-a-rendorseg-az-autosokat-angliaban.htmlJavában tart a gímszarvasok párzási időszaka, amely miatt arra kérik a devoni rendőrök az autósokat, vezessenek óvatosan.NewsThinkstockSosem látott kép a világsztárról! Így még nem láttad az ifjú Kevin Baconthttp://www.life.hu/news/20150905-kevin-bacon-sosem-latott-keppel-unnepelte-hazassagi-evfordulojat-kyra-segdwick-szinesznovel.htmlKevin Bacon és Kyra Segdwick immár 27 éve, hogy összeházasodtak. A színész ez alkalomból egy cuki, eddig még nem látott fotóval köszöntötte feleségét.News--Sokkoló! Szülei attól rettegnek, hogy szexrabszolgát csinálnak az eltűnt Timibőlhttp://www.life.hu/news/20150905-bodo-timeat-megszoktettek-szulei-attol-tartanak-szexrabszolgat-csinalnak-belole.htmlEgy búcsúlevelet is hátra hagyott a néhány napja eltűnt fiatal lány, Bodó Tímea, aki arra kérte szüleit benne: ne keressék. Családja attól tart, hogy a férfi, aki megszöktette a lányt, szexrabszolgát csinál majd belőle. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.