Való Világ 7 Való Világ VV Dennis VV Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. 

Dennis Facebookon jelentette be, hogy vége a románcuknak. Azt írta, sokat veszekedtek, és Fanni már három hete kiadta az útját, de azt várta, engesztelje ki. Dennis meg is próbálkozott ezzel, de nem jött össze.

Forrás:Life.hu

"Az ő elmondása szerint nem is vagyok már az esete és nem is voltam, ja és szerelmes se volt belém!!" - fogalmazott a komisz villalakó.

Kiderült: Mégis ölt a profi birkózó, Jimmy Snukahttp://www.life.hu/news/20150906-jimmy-snuka-birkozo-megolte-baratnojet.htmlA most 72 éves Jimmy Snuka ügyét 32 év után újra elővették.News--Törött üveggel szúrta nyakon élettársát egy bajai nőhttp://www.life.hu/news/20150905-nyakon-szurta-elettarsat-egy-no-bajan.htmlŐrizetbe vették a 39 éves bajai nőt, aki maga tett beismerő vallomást a rendőrségnek.NewsThinkstockMegható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--Sokkoló! Szülei attól rettegnek, hogy szexrabszolgát csinálnak az eltűnt Timibőlhttp://www.life.hu/news/20150905-bodo-timeat-megszoktettek-szulei-attol-tartanak-szexrabszolgat-csinalnak-belole.htmlEgy búcsúlevelet is hátra hagyott a néhány napja eltűnt fiatal lány, Bodó Tímea, aki arra kérte szüleit benne: ne keressék. Családja attól tart, hogy a férfi, aki megszöktette a lányt, szexrabszolgát csinál majd belőle. NewsOrigoKislányokat kényszerített orális szexre egy nőhttp://www.life.hu/news/20150905-egy-fiatal-no-kislanyokat-kenyszeritett-oralis-szexre.html9 év börtönre ítélték azt az édesanyát, aki két kiskorú lányt kényszerített arra, hogy orálisan elégítsék ki.NewsThinkstockDiana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.