Elbúcsúztatták Overdose-t

Forrás: MTI/Manek Attila -
búcsú versenyló lóverseny Overdose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 6-án vasárnap rendezték több lovas díj napját is a Kincsem Parkban. Elbúcsúztatták Overdose-t is.

Júliusban halt meg a híres telivér. A Kincsem Parkban, a lelátó baloldalán, a mázsaház mellett állítottak ravatalt a legendás versenylónak, Overdose-nek. Kiállították a versenyeken nyert díjait és szobrát is.

Forrás: MTI

Néhány héten belül temetik el, Alagon.

Mielőtt elpusztult a csodaló, megszülettek csikói, az elsőről cuki fotó is felkerült az internetre. Overdose tulajdonosát áprilisban letartóztatták.

Halálugró mókus a nap sztárja - tündéri videó egy vakmerő rágcsálórólhttp://www.life.hu/news/20150907-halalugro-mokus-a-haz-tetejerol-a-fara-a-nap-sztarja-tunderi-video-egy-vakmero-ragcsalorol.htmlElképesztő felvételre lettünk figyelmesek a Redditen. A videón az látható, ahogy egy kis mókus három emelet magasból elrugaszkodva cirka öt métert ugrik a házzal szemben lévő fára. News--Először adott interjút a kegyetlenül megölt Cecil oroszlán gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150907-a-megolt-cecil-oroszlan-gyilkosa-eloszor-adott-interjut.htmlNéhány héttel ezelőtt az amerikai Walter Palmer a Hwange Nemzeti Parkban végzett Zimbabwe ikonikus oroszlánjával, Cecillel, tettével pedig hatalmas közfelháborodást keltett. A fogorvos most tisztázni szeretné magát a világ előtt. NewsOrigoNyugi, jövő héten még sütni fog a naphttp://www.life.hu/news/20150906-ilyen-ido-lesz-szeptember-masodik-heteben.htmlJó hír! Alapvetően napos időre számíthatunk jövő hét elejénNews--Uralkodási rekordot dönt a jövő héten II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20150906-uralkodasi-rekordot-dont-a-jovo-heten-ii-erzsebet-kiralyno.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik szerdán az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis aznap átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia uralkodási időtartamrekordját - írja az MTI.News--Unalmában megerőszakolt egy nyugdíjast, aki belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20150906-unalmaban-megeroszakolt-es-megolt-egy-nyugdijast.htmlEgy 19 éves amerikai fiú megerőszakolt, majd megölt egy nyugdíjast. Szeptemberben bíróság előtt felel a tettéért.NewsThinkstockElítélték az exe nyulát meggyilkoló és megevő színészthttp://www.life.hu/news/20150906-dmitri-diatchenko-szinesz-meggyilkolta-baratnoje-nyulat.htmlA bűncselekményt Dimitri Diatchenko, egy 47 éves, feltörekvő hollywood-i színész követte el még tavaly decemberben, mikoris akkori barátnője közölte vele, hogy nem akar vele tovább együtt élni, ezért szakítani szeretne.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.