Tragédia! Halálos baleset a testnevelésórán

Forrás: Thinkstock -
gerelyhajítás baleset tragédia testnevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli kisváros egyik középiskolájában halálos balesetet szenvedett egy diák.
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 10. osztályosok a gerelyhajítást gyakorolták a gütersloh-i iskolában pénteken. Az egyik fiú nekifutáskor megcsúszott a nedves pályán, a gerely pedig belefúródott a koponyájába. A borzalmas balesetet húsz diáktársa és a tanára nézte végig. Mentőhelikopter érkezett, sokáig küzdöttek érte, de a tinédzser másnap elhunyt.

Halálugró mókus a nap sztárja - tündéri videó egy vakmerő rágcsálórólhttp://www.life.hu/news/20150907-halalugro-mokus-a-haz-tetejerol-a-fara-a-nap-sztarja-tunderi-video-egy-vakmero-ragcsalorol.htmlElképesztő felvételre lettünk figyelmesek a Redditen. A videón az látható, ahogy egy kis mókus három emelet magasból elrugaszkodva cirka öt métert ugrik a házzal szemben lévő fára. News--Itthon igázta le Európát Kiss Norberthttp://www.life.hu/news/20150906-kiss-norbert-az-oxxo-racing-axxyss-motosrsport-versenyzoje-tarolt-a-kamion-europa-bajnoksagon.htmlKiss Norbert volt messze a leggyorsabb versenyző a Kamion EB hungaroringi hétvégéjén, aminek köszönhetően jelentősen növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben riválisaival szemben.NewsŐrizetben a bukaresti főpolgármester!http://www.life.hu/news/20150906-orizetbe-vettek-a-roman-fopolgarmestert-sorin-osescut.htmlTermészetesen mindez nem itthon, hanem Romániában történt. A mind gyakoribb hasonló hírek alapján egyre aktívabb román korrupcióellenes ügyészség (DNA) szombatról vasárnapra virradóra, 25 000 euró kenőpénz átvétele közben vette őrizetbe Sorin Oprescut, Bukarest főpolgármesterét.News--Nézők közé hajtott az autóversenyző - Brutális videóhttp://www.life.hu/news/20150906-brutalis-baleset-nezok-koze-hajtott-az-autoversenyzo.htmlBrutális baleset történt egy spanyolországi raliversenyen.NewsOrigoTeljesen összeomlott a rendőr, aki felfedezte a halott szír kisfiú testéthttp://www.life.hu/news/20150907-mehmet-ciplak-rendor-teljesen-osszeomlott-amikor-meglatta-a-tengerbe-fulladt-halott-szir-kisfiu.htmlAz egész világot sokkolta a fénykép, mely a halott szír kisfiú partra vetett testét ábrázolja. Most megszólalt a rendőr, aki felfedezte és a karjában vitte a már élettelen gyermeket. News--Villám csapott egy fiúba - A helyszínen meghalthttp://www.life.hu/news/20150906-villamcsapasban-halt-meg-egy-fiatalember-szekelyfoldon.htmlVillám csapott egy 20 éves fiúba Romániában, Székelykeresztúr határában szombaton. Az áldozat a helyszínen meghalt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.