Csodálatos fotósorozat - Így öregszik meg az ember legjobb barátja

Forrás: boredpanda.com -
kutya fotó öregedés megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutyák hűséges barátaink, akik több éven keresztül részei az életünknek és a mindennapjainknak. A legtöbb kutyusnál az öregedés jelei között szinte mindig szerepel az őszülő szőrzet, a homályos szemek, és a lassú mozgás. Erről készített fotósorozatot egy fotográfus. 

Amanda Jones lassan már 20 éve fotóz kutyákat. A pályafutása alatt számtalan állatot megörökített már, és sokakat egészen fiatalon. Most újból felkereste ezeket az ebeket, és idősen is lefotózta őket. A végeredmény egy fantasztikus képsorozat, amelyen szívmelengető felvételeket láthatunk ezekről a nagyszerű teremtményekről.

Így öregszenek meg kis kedvenceink Forrás: boredpanda.com

Audrey 3, és 12 évesen Forrás: boredpanda.com

Sydney 6 hónaposan, majd 10 évesen Forrás: boredpanda.com
Tragédia! Halálos baleset a testnevelés óránhttp://www.life.hu/news/20150907-halalos-baleset-a-testneveles-oran-nemetorszagban.htmlA német Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli kisváros egyik középiskolájában halálos balesetet szenvedett egy diák.NewsThinkstockEltűnt kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150907-eltunt-kislanyt-keres-a-rendorseg-a-13-eves-morocz-leticia-anna-szombaton-reggel-tunt-el-egy.htmlA 13 éves Mórocz Letícia Anna szombaton reggel tűnt el egy zalaegerszegi lakásotthonból.NewsThinkstockSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoLewis Hamilton ismét győzelmet aratotthttp://www.life.hu/news/20150906-lewis-hamilton-gyozott-az-olasz-nagydijon.htmlRemek időszaka van a sármos pilótának, Lewis Hamiltonnak. Ismét ő lett a befutó a Forma-1 mai futamán.NewsOrigoDráma! VV Fanni kidobta VV Dennisthttp://www.life.hu/news/20150906-vv-fanni-kidobta-vv-dennist.htmlVV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. NewsOrigoUnalmában megerőszakolt egy nyugdíjast, aki belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20150906-unalmaban-megeroszakolt-es-megolt-egy-nyugdijast.htmlEgy 19 éves amerikai fiú megerőszakolt, majd megölt egy nyugdíjast. Szeptemberben bíróság előtt felel a tettéért.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.