Kabátokat elő! A leghidegebb órákban csupán 4 fok lesz a héten!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Gpointstudio -
napsütés időjárás lehűlés zápor szeptember őszies idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony, őszies időre lehet számítani a jövő héten. Több órás napsütésre, de záporokra és lehűlésre is készülni kell: a leghidegebb órákban néhol mindössze 4 Celsius-fok is lehet.

Hétfőn napos idő várható, de napközben többfelé megerősödik a szél. Északkeleten és nyugaton alakulhat ki néhol zápor, de számottevő csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 7-12 fok között alakul, a szélvédett völgyekben egy-két fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 17-22 fok között valószínű.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Gpointstudio

Kedden a több órás napsütés mellett helyenként alakulhat ki záporeső. Szerdán északon elszórtan, délen legfeljebb néhol várható záporeső. A leghidegebb órákban mindkét nap 5-11 fok lehet. Kedden napközben 17-21, szerdán 17-22 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön változóan felhős időre lehet számítani, néhol záporokkal. Többfelé megélénkülhet a szél is, de több órára még ekkor is kisüthet a nap. A minimumhőmérséklet 4-10, a maximumhőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Pénteken dél, délkelet felől megnövekszik a felhőzet és főként délutántól több helyen valószínű eső, záporeső. Megélénkül, néhol meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban 6-13 fok lehet. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.

Szombaton gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan valószínű eső, záporeső. Helyenként megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-14, a legmagasabb hőmérséklet 16-21 fok között alakul.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan valószínű eső, záporeső. A leghidegebb órákban 8-14 fok lehet. Napközben 18-23 fokig melegszik a levegő.

Itthon igázta le Európát Kiss Norberthttp://www.life.hu/news/20150906-kiss-norbert-az-oxxo-racing-axxyss-motosrsport-versenyzoje-tarolt-a-kamion-europa-bajnoksagon.htmlKiss Norbert volt messze a leggyorsabb versenyző a Kamion EB hungaroringi hétvégéjén, aminek köszönhetően jelentősen növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben riválisaival szemben.NewsUralkodási rekordot dönt a jövő héten II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20150906-uralkodasi-rekordot-dont-a-jovo-heten-ii-erzsebet-kiralyno.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik szerdán az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis aznap átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia uralkodási időtartamrekordját - írja az MTI.News--Dráma! VV Fanni kidobta VV Dennisthttp://www.life.hu/news/20150906-vv-fanni-kidobta-vv-dennist.htmlVV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. NewsOrigoElhunyt a világ legkisebb férfija, Chandra Dangihttp://www.life.hu/news/20150906-elhunyt-a-vilag-legkisebb-ferfija.htmlElhunyt a világ legkisebb férfija, aki mindössze 55 centi magas volt.News--Elítélték az exe nyulát meggyilkoló és megevő színészthttp://www.life.hu/news/20150906-dmitri-diatchenko-szinesz-meggyilkolta-baratnoje-nyulat.htmlA bűncselekményt Dimitri Diatchenko, egy 47 éves, feltörekvő hollywood-i színész követte el még tavaly decemberben, mikoris akkori barátnője közölte vele, hogy nem akar vele tovább együtt élni, ezért szakítani szeretne.NewsThinkstockMegtalálták a pár napja eltűnt Bodó Timit - A lány épségben vanhttp://www.life.hu/news/20150905-budaorson-talaltak-meg-a-par-napja-eltunt-bodo-timit-a-lany-jol-van.htmlJó hír érkezett Bodó Tímea családjához a mai napon: előkerült lányuk, Timi, akinek pár napja veszett nyoma otthonról - vélhetően egy férfi szöktette meg. A lány épségben van. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.