Uhh! 850 ezres borravalót kapott a pincérnő

Forrás: Thinkstock -
koktél bár whiskey borravaló szerencsés ismeretlen vendég Salt Lake City pincérnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy híresség szokta néha meglepni a pincérnőket nagyobb borravalóval, de most közel 1 millió forintnyi összeget hagyott egy bárban az ismeretlen vendég.

Salt Lake City-ben, egy whiskey bárban dolgozó pincérnő volt az a szerencsés, aki 3000 dollár borravalót kapott. A számla végösszege egyébként 505 dollár volt, a nagylelkű férfi azonban hozzácsapott még háromezret.

Forrás: Facebook/Bourbon House SLC

Az ismeretlen férfi focimeccset nézett a bárban, a csapata ráadásul vesztett, így tényleg csak arra tudunk gondolni, hogy annyira ízlett neki a nő által kevert whiskey koktél, hogy az megért neki közel 1 millió forintot.

„19 éve vagyok a szakmában, de ilyet még nem láttam” – nyilatkozta a bár tulajdonosa, Jason LeCate. „Néhány percig csak sírtam egy sarokban. A párom és én is két állásban dolgozunk, hogy ki tudjuk fizetni az adósságainkat.” – nyilatkozta a pincérnő. Ezek szerint jó helyre került a pénz.

Elhunyt Martin Milner színészhttp://www.life.hu/news/20150908-elhunyt-martin-milner-szinesz.html83 éves korában hunyt el Martin Milner, akit több sorozatból is ismerhettek a nézők.News--Jövő héten visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150908-az-idojaras-elorejelzes-szerint-jovo-hettol-visszater-a-meleg.htmlAz Időkép előrejelzése szerint jövő hét hétfőtől napközben ismét 28 és 29 fok lehet. News--Megérkezett az első menekült kutya Magyarországra http://www.life.hu/news/20150907-az-elso-menekult-kutya-is-megerkezett-a-hatarhoz.htmlHatalmas tömegek érkeznek hozzánk az elmúlt hónapokban, köztük nők és gyerekek. Eddig háziállatot nem igen láthattunk a tömegben, most viszont feltűnt egy kis öleb a menekültek között. News--Tragédia! Halálos baleset a testnevelésóránhttp://www.life.hu/news/20150907-halalos-baleset-a-testneveles-oran-nemetorszagban.htmlA német Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli kisváros egyik középiskolájában halálos balesetet szenvedett egy diák.NewsThinkstockEltűnt kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150907-eltunt-kislanyt-keres-a-rendorseg-a-13-eves-morocz-leticia-anna-szombaton-reggel-tunt-el-egy.htmlA 13 éves Mórocz Letícia Anna szombaton reggel tűnt el egy zalaegerszegi lakásotthonból.NewsThinkstockKülönleges projekt által juthatnak pénzhez a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150907-kulonleges-projekt-altal-juthatnak-penzhez-a-menekultek.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal a celebek faggatása helyett különleges gyűjtés szervezésében segédkezett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.