időjárás-előrejelzés meleg időjárás-jelentés forróság ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Időkép előrejelzése szerint jövő hét hétfőtől napközben ismét 28 és 29 fok lehet. 

Ha hihetünk a hosszabb távú előrejelzéseknek, akkor nem kell még eltennünk a könnyű nyári ruháinkat. Az Időkép szerint ugyanis jövő hét hétfőtől ismét visszatér a meleg: hétfőre például 28 fokos maximumot jósolnak, amely estére 14 fokig hűl vissza, és ez a tendencia a jövő hét további részére is jellemző marad.

Ne tedd el a nyári kisruhád, még szükséged lehet rá! Forrás: Thinkstock

Addig is marad a napos, ám hűvös idő. Kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, esetleges záporra az ország északkeleti részén élők számíthatnak. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén élénk marad az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 22 fok körül alakul, estére akár 4 fokig is visszahűlhet a levegő.

Csodálatos fotósorozat - Így öregszik meg az ember legjobb barátja http://www.life.hu/news/20150907-igy-oregszenek-meg-a-kutyak-meghato-fotosorozat.htmlA kutyák hűséges barátaink, akik több éven keresztül részei az életünknek és a mindennapjainknak. A legtöbb kutyusnál az öregedés jelei között szinte mindig szerepel az őszülő szőrzet, a homályos szemek, és a lassú mozgás. Erről készített fotósorozatot egy fotográfus. NewsOrigoElhunyt Martin Milner színészhttp://www.life.hu/news/20150908-elhunyt-martin-milner-szinesz.html83 éves korában hunyt el Martin Milner, akit több sorozatból is ismerhettek a nézők.News--Először adott interjút a kegyetlenül megölt Cecil oroszlán gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150907-a-megolt-cecil-oroszlan-gyilkosa-eloszor-adott-interjut.htmlNéhány héttel ezelőtt az amerikai Walter Palmer a Hwange Nemzeti Parkban végzett Zimbabwe ikonikus oroszlánjával, Cecillel, tettével pedig hatalmas közfelháborodást keltett. A fogorvos most tisztázni szeretné magát a világ előtt. NewsOrigoKutya még talán sosem reagált így egy kisbaba érkezésére - Videó!http://www.life.hu/news/20150907-elhanyta-magat-a-kutya-a-kisbaba-szo-hallatan.htmlHa újszülött érkezik a házhoz, az életünk fenekestől felfordul. Legtöbbször saját kis kedvencünket is hozzá kell szoktatnunk a kialakult helyzethez, bár ez nem mindig történik zökkenőmentesen. News--Teljesen összeomlott a rendőr, aki felfedezte a halott szír kisfiú testéthttp://www.life.hu/news/20150907-mehmet-ciplak-rendor-teljesen-osszeomlott-amikor-meglatta-a-tengerbe-fulladt-halott-szir-kisfiu.htmlAz egész világot sokkolta a fénykép, mely a halott szír kisfiú partra vetett testét ábrázolja. Most megszólalt a rendőr, aki felfedezte és a karjában vitte a már élettelen gyermeket. News--Megérkezett az első menekült kutya Magyarországra http://www.life.hu/news/20150907-az-elso-menekult-kutya-is-megerkezett-a-hatarhoz.htmlHatalmas tömegek érkeznek hozzánk az elmúlt hónapokban, köztük nők és gyerekek. Eddig háziállatot nem igen láthattunk a tömegben, most viszont feltűnt egy kis öleb a menekültek között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.