Így néz ki a világ legfélelmetesebb fürdőhelye - Te megmártóznál?

Forrás: AFP/Emilie Chaix -
medence Zimbabwe fürdőhely Viktória vízesés Ördög medencéje félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viktória vízesésnél található Ördög medencéje kétségkívül az egyik leglátványosabb, és legijesztőbb pancsoló hely a Földön. 

Az 1708 méteres vízesésnél található, "Ördög medencéjének" vagy "Fortyogó üstnek" elnevezett hely egy természetes módón kialakult medence, amelyben a száraz évszakban úszni is lehet, feltéve, ha elég bátrak vagyunk.

Viktória vízesés, a világ legnagyobb védett területe Forrás: AFP/Emilie Chaix

A pancsolás közvetlenül a vízesés peremén zajlik, éppen ezért már maga a látvány is elképesztő. Szeptember és december között olyan alacsony a vízszint, hogy biztonságosan közelebb lehet merészkedni a látványossághoz. A sziklaperem valamelyest védelmet nyújt ugyan, de korábban így is történtek halálos balesetek.

Egy turista még videót is készített a nem mindennapi fürdőzésről!

Ez volt minden idők legrosszabb legénybúcsújahttp://www.life.hu/news/20150908-ez-volt-minden-idok-legrosszabb-legenybucsuja.htmlMinden adott volt, hogy összejöjjön egy hatalmas buli a barátokkal, de egy törölt repülőjárat egyszemélyes hepajt csinált a legénybúcsúból.News--Jövő héten visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150908-az-idojaras-elorejelzes-szerint-jovo-hettol-visszater-a-meleg.htmlAz Időkép előrejelzése szerint jövő hét hétfőtől napközben ismét 28 és 29 fok lehet. News--Uhh! 850 ezres borravalót kapott a pincérnőhttp://www.life.hu/news/20150908-3000-dollar-850-ezer-forint-borravalot-kapott-salt-lake-cityben-egy-pincerno.htmlEgy-egy híresség szokta néha meglepni a pincérnőket nagyobb borravalóval, de most közel 1 millió forintnyi összeget hagyott egy bárban az ismeretlen vendég.NewsThinkstockElhunyt Martin Milner színészhttp://www.life.hu/news/20150908-elhunyt-martin-milner-szinesz.html83 éves korában hunyt el Martin Milner, akit több sorozatból is ismerhettek a nézők.News--Halálugró mókus a nap sztárja - tündéri videó egy vakmerő rágcsálórólhttp://www.life.hu/news/20150907-halalugro-mokus-a-haz-tetejerol-a-fara-a-nap-sztarja-tunderi-video-egy-vakmero-ragcsalorol.htmlElképesztő felvételre lettünk figyelmesek a Redditen. A videón az látható, ahogy egy kis mókus három emelet magasból elrugaszkodva cirka öt métert ugrik a házzal szemben lévő fára. News--Megható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.