Ez volt minden idők legrosszabb legénybúcsúja

Forrás: Instagram/ Robert Chernow -
egyedül utazás unalmas legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden adott volt, hogy összejöjjön egy hatalmas buli a barátokkal, de egy törölt repülőjárat egyszemélyes hepajt csinált a legénybúcsúból.

A baráti társaságból mindössze egyetlen fő, Robbie tudott elmenni a többnapos chicagói legénybúcsúra, ugyanis a többiek járatát törölték. Robbie azonban feltalálta magát, és lenyomta egyedül is a tervezett programot, olyan képet vágva, mint A Szomorú Tekintetű Pasi.

Forrás: Instagram/ Robert Chernow

Kissé szomorkás fotóit Instagramon posztolgatta, ellátva a képeket a #chicagoforone, azaz az egyszemélyes Chicago hashtaggel.

Forrás: Instagram/ Robert Chernow

Volt meccsen, hajózni, étteremben, vidámparkban, és még a Tinderre is regisztrált, hátha valaki kétszemélyes bulit csinál az egyszemélyesből. Sajnos nem így lett, így továbbra is egy szál magában szelfizett.

Forrás: Instagram/ Robert Chernow

Ennél szomorúbb legénybúcsút még senki sem hozott össze. Remélhetőleg nem Robbie volt a vőlegény.

Forrás: Instagram/ Robert Chernow
Senki sem adta át a helyét a 8 hónapos terhes kismamánakhttp://www.life.hu/news/20150908-mhari-claire-doolan-8-honapos-kismama-allva-utazott-a-vonaton-mert-senki-nem-adta-at-a-helyet.htmlA 29 éves kismama, Mhari-Claire Doolan fél órát volt kénytelen állva utazni a vonaton, mert egy üzletember nem adta át a nő előre lefoglalt helyét, ráadásul a többi utazó sem segített rajta.News--Újra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--Jövő héten visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150908-az-idojaras-elorejelzes-szerint-jovo-hettol-visszater-a-meleg.htmlAz Időkép előrejelzése szerint jövő hét hétfőtől napközben ismét 28 és 29 fok lehet. News--Uhh! 850 ezres borravalót kapott a pincérnőhttp://www.life.hu/news/20150908-3000-dollar-850-ezer-forint-borravalot-kapott-salt-lake-cityben-egy-pincerno.htmlEgy-egy híresség szokta néha meglepni a pincérnőket nagyobb borravalóval, de most közel 1 millió forintnyi összeget hagyott egy bárban az ismeretlen vendég.NewsThinkstockElhunyt Martin Milner színészhttp://www.life.hu/news/20150908-elhunyt-martin-milner-szinesz.html83 éves korában hunyt el Martin Milner, akit több sorozatból is ismerhettek a nézők.News--Itthon igázta le Európát Kiss Norberthttp://www.life.hu/news/20150906-kiss-norbert-az-oxxo-racing-axxyss-motosrsport-versenyzoje-tarolt-a-kamion-europa-bajnoksagon.htmlKiss Norbert volt messze a leggyorsabb versenyző a Kamion EB hungaroringi hétvégéjén, aminek köszönhetően jelentősen növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben riválisaival szemben.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.