Katalin hercegnő szülés Katalin hercegné visszatérés munka Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.

Bár a korábbi hírek szerint Katalin hercegné 2 évesre tervezte szülés utáni visszavonulását, Vilmos herceg hitvesének naptárában máris szaporodnak az őszre beütemezett programok.

Forrás: AFP/Luke Macgregor

A Daily Mail információi szerint Katalin a következő héten egy mentális egészséggel foglalkozó központba fog ellátogatni, majd Vilmossal és Harryvel együtt ott lesznek a rögbi-világbajnokság megnyitóján. Októberben és novemberben pedig a skót Dundee nevű városba és Észak-Walesbe van meghívása.

A hercegné és Erzsébet királynő között folyamatosan állt a bál Katalin "munkába" állása miatt: míg a brit uralkodónő úgy gondolta, egy hónap szülési szabadság bőven elegendő, addig Katalin több időt szeretett volna hagyni magának arra, hogy felkészüljön a nyilvános szereplésekre.

Újabb esküvő a királyi családban! Megházasodott Charlene hercegné öccsehttp://www.life.hu/intim/20150905-charlene-monacoi-hercegne-occse-gareth-wittstock-felesegul-vette-baratnojet-monacoban.htmlGareth Wittstock Monacóban mondta ki barátnőjének és kislánya édesanyjának a boldogító igent.Intim--Parádés visszatérésre számíthatunk Harry hercegtőlhttp://www.life.hu/news/20150903-harry-herceg-is-reszt-vesz-az-angol-legiero-emlekrepulesen.htmlA brit trónörökös hamarosan hazatér afrikai szolgálatából, és nemsokára a levegőben láthatják viszont alattvalói az angol légierő emlékrepülésén.News--Kokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-jack-nicholson-vilaghiru-filmszinesz-kokainnal-kinalta-a-hercegnot-derult-ki-egy-oneletrajzi.htmlKokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.TV + SztárokAFPMegható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--Drámai vallomást tett Harry herceg unokahúgáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150831-harry-herceg-bevallotta-hogy-rossz-nagybacsi-mert-nem-volt-ott-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlA hercegnek a mai napig fájó pont, hogy nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén.Család--Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20150902-angelina-jolie-kilepett-diana-hercegne-kedvelt-jotekonysagi-alapitvanyabol.htmlA világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.