Kis Grófo tarolt - A Bulibáró lett a nyár slágere!

Forrás: Pozsonyi Roland -
Kis Grófo zene 2015 csatorna Nyár Bulibáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségkívűl Kis Grófo és Pixa Bulibárója nyerte el a nézők legnagyobb tetszését az idei nyár folyamán. A szavazás hatalmas fölénnyel zárult! 

A Sláger TV közösségi oldalán lehetett voksolni annak érdekében, hogy kiderítsék: mely sláger volt a legnépszerűbb a rajongók körében. A megmérettetésben résztvevő dalokat a televízió munkatársai és a szavazók közösen választották ki. Az élen a voksok közel egyharmadát bezsebelve Kis Grófo és Pixa Bulibárója végzett, ezzel elnyerve a 2015. nyár slágere címet!

Forrás: Pozsonyi Roland

"Nagyon szuper érzés, hogy a Bulibárót így szeretik a rajongók, nagyon hálás vagyok érte. Kezdetben nem számítottam rá, hogy a dal ekkora siker lesz, kicsit féltem eltérni a klasszikus mulatós stílustól. Azonban hamar megnyugodhattam, mert sokaknak tetszett, és mára a sláger nézettsége hétmillió felett jár a legnépszerűbb videó megosztó portálon." - mondta az előadó, aki azt is elárulta, hogy mely dalok az ő személyes kedvencei: Grófo például a Wellhello, és Majka szerzeményeit kedveli a legjobban. Az együttműködés Pixa megkeresésére jött létre, ezt követően a dalt rekord sebességgel készítették el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.