Donornak jelentkezett a férfi, hogy megmentse az őt elítélő bíró életét

Forrás: Thinkstock -
megmentés gesztus leukémia börtön donor felajánlás segítség bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő helyről kapott felajánlást az amerikai Észak-Karolina egyik bírája, aki leukémiával küzd: egy általa elítélt rab jelentkezett csontvelődonornak.

A 62 éves rab, Charles Alston levélben jelentkezett a bírónál, hogy felajánlja segítségét. „Eleinte gyűlöltem Fox-ot, aki olyan sok időre börtönbe juttatott. De azóta templomba járok itt a börtönben, és rátaláltam Istenre. Ha tehetek valamit egy embertársamért, azt megteszem.”

Forrás: Thinkstock

A bíró nagyon meglepődött és elérzékenyült, amikor megkapta a férfi levelét. „Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen levelet kapok tőle: hogy felajánlja barátságát és segítséget akar nyújtani nekem.”

A férfi egyébként a gesztuson túl nem tehet többet, mert a helyi törvények szerint rabok nem iratkozhatnak fel a donorlistára a fertőzések veszélye miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.