Kislányok zaklatásával vádolnak egy budapesti férfit

Forrás: AFP/Photononstop -
szexuális erőszak vád ügyészség férfi rendőrség kislány Budapest zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásban van az a 21 éves férfi, aki három kislányra támadt rá a főváros XIII. kerületében.

A férfi először tavaly decemberben csapott le egy iskolából hazafelé tartó 12 éves kislányra - írja az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: AFP/Photononstop

A gyereket hazáig követte, majd a lépcsőházba érve befogta a száját, és meg akarta erőszakolni. A lány segítségért kiáltott, emiatt menekült el a támadó. Ugyanebben a hónapban egy 10 évest, 2015 januárjában pedig egy 11 éves kislányt zaklatott. A Fővárosi Főügyészség közölte: a férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van, a főügyészség börtönbüntetést kért rá.

Amikor sír a rajz - Szexuálisan bántalmazott gyerekek rajzai

A gyermekek ellen elkövetett szexuális bántalmazás jelentős részére soha nem derül fény. Az áldozatok ugyanis hallgatnak. Sokszor még akkor sem beszélnek, amikor megváltozott viselkedésük nyomán gyanakodni kezd a környezet. Rajzaikban azonban megjelenhetnek azok a szimbólumok, amelyek megerősíthetik a bántalmazás tényét - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Lelőtte plasztikai sebészét, majd önmagával is végzett az elégedetlen pácienshttp://www.life.hu/news/20150909-lelott-egy-plasztikai-sebeszt-egy-elegedetlen-paciens-oroszorszagban.htmlLelőtte plasztikai sebészét egy, a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett.News--Tragédia! Meghalt a fiatal birkózó, Aszódi Józsefhttp://www.life.hu/news/20150909-tragikus-hirtelenseggel-hunyt-el-a-fiatal-birkozo-agyverzest-kapott.htmlKedden tette közzé a magyar Birkózó Szövetség, hogy a 23 éves Aszódi József tragikus hirtelenséggel elhunyt. A fiú agyvérzést kapott. NewsThinkstockA Trónok harca sztárja, Emilia Clarke lett az év nőjehttp://www.life.hu/news/20150909-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-lett-az-ev-noje-a-gq-magazin-szavazasaban.htmlA sorozat egyik legnépszerűbb karakterét megformáló Emilia Clarke nyerte el a GQ magazin "Az év nője" elismerését. A színésznőnek pedig még egy vicc, és egy szép gesztus is futotta az erejéből köszönőbeszédében.News--Elhunyt Harangozó Teri, énekesnőhttp://www.life.hu/news/20150908-meghalt-harangozo-teri-terry-black-tette-kozze.htmlÉletének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - tette közzé a Facebookján Terry Black.NewsOrigoJobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodábólhttp://www.life.hu/news/20150909-ovisok-astak-ki-magukat-az-ovodabol.htmlKét orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.NewsThinkstockDonornak jelentkezett a férfi, hogy megmentse az őt elítélő bíró életéthttp://www.life.hu/news/20150909-donornak-jelentkezett-a-ferfi-hogy-megmentse-az-ot-elitelo-biro-eletet.htmlMeglepő helyről kapott felajánlást az amerikai Észak-Karolina egyik bírája, aki leukémiával küzd: egy általa elítélt rab jelentkezett csontvelődonornak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.