Jamie Oliver elképesztő dolgot művel egy banánnal - Videó!

trükk szakács videó banán Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt bárki félreértené, a népszerű szakács semmi perverz dolgot nem csinál a felvételen. A banánt szó szerint bumerángként használja!

Az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje az Instagram oldalára töltött fel egy nem mindennapi videót. A képsorokon láttán mi is vakarjuk a fejünket, hogy vajon tényleg egy sikeres kísérletet látunk, vagy csak egy ügyes trükkfelvételt. Jamie fogott egy hétköznapi banánt, és bumerángként eldobta. Az megkerült egy kéményt, majd pontosan oda repült vissza, ahonnan a szakács eldobta. Hogy igaz-e a videó, azt mi sem tudjuk eldönteni.

Best way to take 1 of your 5 a day @chrislilley showed me how to do it !! Boom

Jamie Oliver (@jamieoliver) által közzétett videó,

Szerinted valódi a felvétel?

Van fölösleges 638 milliód? Akkor a tiéd lehet Schumacher aláírása és Ferrarija!http://www.life.hu/news/20150909-michael-schumacher-altal-fejlesztett-ferrari-es-az-alairasa-milliokert-elado.html630 millió forintnak megfelelő összegért kínálta eladásra jelenlegi tulajdonosa azt a több okból is különleges Ferrarit, amelyet maga Michael Schumacher dedikált annak idején.NewsOrigoFél év kóma után ébredt fel a lány – Végre találkozhatott megmentőjévelhttp://www.life.hu/news/20150908-barbra-fel-ev-koma-utan-ebredt-fel-autobalesete-utan-majd-talalkozott-megmentojevel-czeder-attilaval.html2014.április 30-án Kozármislény közelében történt az az autóbaleset, amelyben a 23 éves H. Barbara súlyos sérüléseket szenvedett. Hat és fél hónapig volt kómában, amikor felébredt, találkozott a megmentőjével.News--Így néz ki a világ legfélelmetesebb fürdőhelye - Te megmártóznál? http://www.life.hu/news/20150908-az-ordog-medenceje-a-vilag-egyik-legfelelmetesebb-furdohelye.htmlA Viktória vízesésnél található Ördög medencéje kétségkívül az egyik leglátványosabb, és legijesztőbb pancsoló hely a Földön. News--Elhunyt Harangozó Teri, énekesnőhttp://www.life.hu/news/20150908-meghalt-harangozo-teri-terry-black-tette-kozze.htmlÉletének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - tette közzé a Facebookján Terry Black.NewsOrigoKis híján belehalt a mutatványba a férfi, aki bilincsben temettette el magáthttp://www.life.hu/news/20150908-houdini-trukkjet-akarta-felulmulni-de-majdnem-belehalt-a-mutatvanyba-a-ferfi-aki-bilincsben.htmlNem sokon múlt a kaszkadőr élete, aki két méter mélyre temettette el magát összebilincselt kezekkel, hogy megismételje Houdini „élve eltemetve” nevű mutatványát.News--Lelőtte plasztikai sebészét, majd önmagával is végzett az elégedetlen pácienshttp://www.life.hu/news/20150909-lelott-egy-plasztikai-sebeszt-egy-elegedetlen-paciens-oroszorszagban.htmlLelőtte plasztikai sebészét egy, a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.