Jobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodából

Forrás: Thinkstock -
óvoda óvodás Szökés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.

Egy közeli autószalonba indult két orosz kisfiú, hogy sportkocsit vegyenek. A magnitogorszki óvoda kerítése alatt lyukat ástak és megszöktek. A két gyerek több napja munkálkodott a profi alagút kiásásán. Miután kijutottak, nagyjából két kilométert gyalogoltak az autószalon felé, de addig már nem juthattak el, ugyanis egy nő észrevette őket autójából, és megkérdezte, mit csinálnak.

Forrás: Thinkstock

A két ovis őszintén bevallotta, egy Jaguárt szeretnének vásárolni, de nincs náluk pénz. A nő kocsijával elvitte őket a rendőrségre.

A szülők nem tettek panaszt az óvoda ellen, de a rájuk vigyázó óvónéniket ennek ellenére kirúgták, mert csak fél órával a szökés után vették észre a fiúk hiányát.

Extrém fazon! Motorral szállt fel egy utas a 4-es 6-os villamosrahttp://www.life.hu/news/20150909-motorral-szallt-fel-egy-utas-a-villamosra-budapesten.htmlA Pesten Hallottam Facebook csoportba érdekes poszt érkezett. Valaki bizonyára nagyon elfáradt motorozás közben, és úgy döntött, inkább villamossal folytatja az útját, de persze a kétkerekűt is magával viszi.NewsThinkstockBábuvá plasztikáztatta magát Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/news/20150908-nicole-kidman-ugy-nez-ki-mint-egy-babu.htmlMár régóta tudjuk, hogy Nicole Kidmant és a botoxot mély, erős érzelmi szálak fűzik össze. De most egy kicsit már tényleg túlszaladt a csodafolyadék.NewsNorthfotoFelesége nem vette fel a telefont, büntetésből megette az orráthttp://www.life.hu/news/20150908-felesege-nem-vette-fel-a-telefont-buntetesbol-megette-az-arcat.htmlCsúnya véget ért egy kínai házaspár veszekedése. Az asszony orr nélkül távozott.NewsThinkstockLecsuktak egy tánctanárt, mert 17 éves diákjával szexelthttp://www.life.hu/news/20150907-lecsuktak-egy-tanctanart-mert-17-eves-diakjaval-szexelt.htmlA 33 éves tanárnő a táncstúdiójában, kocsijában és édesanyja házában is magáévá tette a 17 éves tanítványát.NewsOrigoKiderült: Mégis ölt a profi birkózó, Jimmy Snukahttp://www.life.hu/news/20150906-jimmy-snuka-birkozo-megolte-baratnojet.htmlA most 72 éves Jimmy Snuka ügyét 32 év után újra elővették.News--Kiderült, mi okozta Amanda Peterson haláláthttp://www.life.hu/news/20150903-kiderult-mi-okozta-amanda-peterson-halalat.htmlNegyvenhárom évesen hunyt el Amanda Peterson, színésznő, akit a Bérbarátnő álomáron című filmből ismertek a legtöbben. Kiderült, masszív drogtúladagolás okozta halálát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.