Veszélyben a királyi család! Újabb merényletet terveztek a terroristák

Forrás: AFP/John Macdougall -
terrortámadás Erzsébet királynő tervezés Egyesült Királyság David Cameron Károly herceg Katalin hercegné Szíria Vilmos herceg merénylet miniszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit miniszterelnök, David Cameron a napokban jelentette be, hogy sikerült elkapniuk azt a három terroristát, akik az Iszlám Állam nevében készültek robbantani a Victory over Japan ünnepségen.

Amerikai és brit drónok segítségével lelőtték azt a három szír terroristát, akik Erzsébet királynő, Károly herceg és több száz másik brit állampolgár felrobbantását tervezte az augusztusi második világháborús győzelmet ünneplő Victory over Japan ünnepségen.

Nem először kapott halálos fenyegetést Erzsébet királynő Forrás: AFP/John Macdougall

A hírt a brit miniszterelnök, David Cameron jelentette be. Hozzátette: a merénylők brit dzsihádisták voltak, akik Szíriába utaztak kitervelni a robbantást. Nem ez az első alkalom, hogy halálos veszély fenyegette a brit királyi család életét: korábban Katalin és Vilmos ausztráliai körútja előtt merült fel a gyanú, miután az al-Kaida megfenyegette Erzsébet királynőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.