Vaginájában rejtette el fegyverét egy drogfutár nő

Forrás: Waco Police Department -
drog fegyver elrejtés rendőrség pisztoly díler futár kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség szerint a pisztoly töltve volt, és csak a szerencsén múlott, hogy nem sült el véletlenül.

Gabriel Garciát és Ashley Cecilia Castanedát egy közúti forgalmi ellenőrzés során állította félre a wacói rendőrség, majd miután az ülés alatt közel 3 gramm metamfetamint találtak, letartóztatták a párt - írja a The Huffington Post.

Ashley Cecilia Castaneda ellen eljárás indult Forrás: Waco Police Department

Az ellenőrzés során további 30 gramm kábítószert találtak a 31 éves nő tárcájában. Miután a rendőrök bevitték, Castaneda meglepő vallomást tett: állítása szerint pisztolyt rejtett el vaginájában. Egy nyomozónő átkutatta Castanedát, így talált rá 22-es kaliberű félautomata fegyverére.

Ez minden érintettre nézve egy rendkívül veszélyes helyzet volt

Bear Grylls és Barack Obama együtt csócsálták a nyers lazacot http://www.life.hu/news/20150909-bear-grylls-es-barack-obama-kalandturara-indult-a-vadonba-ahol-nyersen-ettek-lazacot.htmlA híres kalandor Alaszkába vitte magával az amerikai elnököt, aki igencsak jól bírta a kiképzést. Sőt, még egy nyers lazacot is hajlandó volt megenni!NewsOrigoKatalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Pedofíliával vádolják az egykori dj-t, Jonathan Kingethttp://www.life.hu/news/20150910-jonathan-king-dj-t-gyermekszexszel-vadoljak.htmlSzexuális zaklatás gyanúja miatt vették őrizetbe a 70 éves lemezlovast három társával együtt, akik a vád szerint 16 éven aluli fiúkat rontottak meg.News--Újabb fejlemény Robin Williams halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150910-robin-williams-szinesz-halalanak-estejen-a-masszore-is-otthon-volt.htmlA legfrissebb sajtóértesülések szerint egy harmadik személy is tartózkodott az Oscar-díjas színész kaliforniai otthonában az öngyilkosság estéjén.News--Egy férfi holttestére bukkantak Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150910-ismeretlen-ferfi-holtestere-bukkantak-a-rakospatakon.htmlA rendőrség a lakosság segítségét kéri egy ismeretlen férfi azonosításában. A holttestet 2015. augusztus 30-án találták Budapest XIV. kerületében, a Rákospatak utca mögötti erdős területen.NewsThinkstockSzívszorító! Fiát mentette meg utolsó leheletével egy kínai apahttp://www.life.hu/news/20150910-fiat-mentette-meg-utolso-leheletevel-egy-kinai-apa.htmlMegindító történet járta be a kínai sajtót egy 39 éves apáról és 17 éves fiáról, akik kis híján együtt vesztették életüket egy szakadékban. Az apa lélekjelenléte azonban fiát még megmentette a tragédiától.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.