Egy férfi holttestére bukkantak Budapesten

Forrás: Thinkstock -
férfi rendőrség ismeretlen holtest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy ismeretlen férfi azonosításában. A holttestet 2015. augusztus 30-án találták Budapest XIV. kerületében, a Rákospatak utca mögötti erdős területen.

A szakértők az idegenkezűséget kizárták. A 20 és 40 év közötti férfi fém csatos övvel ellátott farmert, szürke-zöld színű, 44-es sportcipőt, sötét színű kapucnis felsőt és szürke pólót viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban, az hívja a 06-1-373-1078 telefonszámot.

Forrás: Thinkstock

Ha névtelenül szeretne bejelentést tenni, akkor pedig az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök:8-16, péntek:8-13). Természetesen a 107-es és a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén is várják a szemtanúk jelentkezését, illetve a rehalo.brfk@budapest.police.hu e-mail címre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Rendkívüli Haláleseti Osztálya 01050-200-662/2015. általános számon közigazgatási hatósági eljárást folytat a férfi ügyében, aki 20-40 év körüli lehet.

Így néz ki a világ legfélelmetesebb fürdőhelye - Te megmártóznál? http://www.life.hu/news/20150908-az-ordog-medenceje-a-vilag-egyik-legfelelmetesebb-furdohelye.htmlA Viktória vízesésnél található Ördög medencéje kétségkívül az egyik leglátványosabb, és legijesztőbb pancsoló hely a Földön. News--Emberi robotot bántalmazott egy ittas japán férfihttp://www.life.hu/news/20150910-emberi-robotot-bantalmazott-egy-ittas-japan-ferfi-mert-kiakadt-az-ugyfelszolgalatra.htmlŐrizetbe vettek egy japán férfit, aki - a gyanú szerint ittasan - egy ember formájú robotot bántalmazott, így vezetve le egy távközlési cég ügyfélszolgálata iránt érzett dühét.News--Szívszorító! Fiát mentette meg utolsó leheletével egy kínai apahttp://www.life.hu/news/20150910-fiat-mentette-meg-utolso-leheletevel-egy-kinai-apa.htmlMegindító történet járta be a kínai sajtót egy 39 éves apáról és 17 éves fiáról, akik kis híján együtt vesztették életüket egy szakadékban. Az apa lélekjelenléte azonban fiát még megmentette a tragédiától.NewsThinkstockLelőtte plasztikai sebészét, majd önmagával is végzett az elégedetlen pácienshttp://www.life.hu/news/20150909-lelott-egy-plasztikai-sebeszt-egy-elegedetlen-paciens-oroszorszagban.htmlLelőtte plasztikai sebészét egy, a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett.News--Jobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodábólhttp://www.life.hu/news/20150909-ovisok-astak-ki-magukat-az-ovodabol.htmlKét orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.NewsThinkstockExtrém fazon! Motorral szállt fel egy utas a 4-es 6-os villamosrahttp://www.life.hu/news/20150909-motorral-szallt-fel-egy-utas-a-villamosra-budapesten.htmlA Pesten Hallottam Facebook csoportba érdekes poszt érkezett. Valaki bizonyára nagyon elfáradt motorozás közben, és úgy döntött, inkább villamossal folytatja az útját, de persze a kétkerekűt is magával viszi.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.