Pedofíliával vádolják az egykori dj-t, Jonathan Kinget

Forrás: AFP/Martin Hayhow -
szex Egyesült Királyság bűncselekmény lemezlovas őrizetbe vétel pedofília gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás gyanúja miatt vették őrizetbe a 70 éves lemezlovast három társával együtt, akik a vád szerint 16 éven aluli fiúkat rontottak meg.

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök Jonathan Kinget és további két, 77 és 86 éves társát - írja a Daily Mail a Surrey-i rendőrség közleménye szerint.

Forrás: AFP/Martin Hayhow

Az egykor rádiós és tévés műsorvezetőként is dolgozó 70 éves dj-t korábban elkövetett, kiskorúak elleni szexuális bűntett vétségével vádolják. King és két társa a gyanú szerint a hetvenes-nyolcvanas évek kedvelt diszkójában, a sztárok által is sokat látogatott Walton Hopban rontott meg több 16 év alatti fiút. A rendőrség leszögezte, a nyomozás egyelőre folyamatban van, és még keresik a brit lemezlovas további áldozatait.

Jonathan King ügye a kétezres évek elején kezdődött: a férfi akkor tagadta az őt ért vádakat, a rendőrség pedig nyomozás indított pedofília gyanújával. 2001-ben öt kiskorú, 14 és 15 év közötti fiú szexuális zaklatása miatt 7 év börtönre ítélték.

Halott barátnőjével szelfizett, gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150909-halott-baratnojevel-szelfizett-gyilkossaggal-vadoljak.htmlSzelfizett barátnője holttestével egy kínai fiú, majd megosztotta a képet egy kínai közösségi oldalon. NewsThinkstockAngelina Jolie a szexuális erőszak ellen szólalt fel a brit parlamentbenhttp://www.life.hu/news/20150909-angelina-jolie-szineszno-a-haboruban-elkovetett-szexualis-eroszak-ellen-szolalt-fel.htmlA színésznő-rendező szívszorító történeteken keresztül szemléltette: a terroristák legnagyobb fegyvere a bombák és a gránátok után a nemi erőszak.News--Pedofíliával vádolják a Subway szendvicslánc szóvívőjéthttp://www.life.hu/news/20150820-pedofiliaval-vadoljak-a-subway-szendvicslanc-szovivojet-jared-fogle-t.htmlDurva pedofilbotrány rázta meg a szendvicsláncot: volt szóvivőjük egészen leplezetlenül nyomult tinilányokra - írja a DealyBeast-re hivatkozva a Hír24.News--Mosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonábanhttp://www.life.hu/news/20150827-atkutattak-bryce-williams-virginiai-lovoldozo-lakasat-ahol-melegpornot-szexualis-jatekszereket.htmlSzombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.News--Reagált a vádakra Jessica Alba, akit megtámadtak a rajongóihttp://www.life.hu/csalad/20150806-jessica-alba-szineszno-reagalt-a-napvedo-krem-miatt-ot-ert-vadakra.htmlA színésznő egy tündéri Instragram fotóval és egy hosszú üzenettel reagált azokra a vádakra, melyek a cége által piacra dobott napvédő krémek miatt érték a napokban.Család--Újabb három nő vádolta meg szexuális zaklatással Bill Cosbythttp://www.life.hu/news/20150814-bill-cosby-amerikai-komikust-ujabb-harom-no-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal.htmlÚjabb három nő vádolta meg Bill Cosby amerikai komikust azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt nemi erőszakot követett el rajtuk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.