Kalapáccsal gyilkolta meg a férfi couchsurfinges vendégét

gyilkosság couchsurfing kalapács vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nepáli földrengés áldozatainak akart segíteni a 25 éves Dahlia Yehia, ezért utazott Pokharába. Nem sejtette, hogy vendéglátója, akit már fél éve megismert az interneten, egy hidegvérű gyilkos.

A Couchsurfing oldalon ismerkedett meg egy nepáli tanárral a texasi, szintén tanár Dahlia, és megbeszélték, hogy megszáll a férfinél. Érkezése után három nappal szállásadója agyonverte Dahliát, hogy megszerezze okostelefonját és pénzét.

Forrás: Thinkstock

Néhány héttel később az amerikai nagykövetség megkereste a nepáli rendőrséget, hogy megtudják, miért tűnt el Dahlia. Bemérték a nő telefonját, és rábukkantak a gyilkos Narayan Paudelre szeptember 2-án. A férfi beismerte, hogy kalapáccsal agyonverte a nőt, majd a holttestet a folyóba dobta. Hat napja keresik a testet, de még nem találták meg.

Miután letartóztatták, megpróbált a rendőrség ablakából kiugrani, hogy megölje magát. Lába eltört, jelenleg kórházban van, őrizet alatt. Valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetést kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.