Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőt

Forrás: AFP/Phil Noble -
düh Erzsébet királynő költés pénz Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.

Szinte mindig akad valami Katalin hercegnén, amibe bele tud kötni az anyakirálynő. Erzsébet, aki nemrég uralkodási rekordot döntött, előszeretettel kritizálja unokája hitvesének szoknyahosszától kezdve a frizurájáig mindenét - ám ezúttal úgy tűnik, Katalin hercegné valóban túllőtt a célon.

Forrás: AFP/Phil Noble

A Celebrity Dirty Laundry úgy értesült, a királynő most Katalin extrém költekezésén akadt ki. Mert bár Vilmos herceg az egyedüli kenyérkereső az immár 4 fősre gyarapodott hercegi családban, jövedelmét az utolsó fillérig jótékony célokra ajánlotta fel.

Mindeközben a lap számításai szerint 2,5 millió dollárért újították fel norfolki otthonukat, amelynek csak a berendezése 1 millió dollárba került. A fenntartása sem csekély: évi 400 ezer dollárral terheli az udvar kincstárát. És ekkor még nem is beszéltünk a ruházkodásról, a dadusok és a személyzet más tagjainak fizetéséről és a luxusutazásokról. Erzsébet királynő pedig dühöng, hiszen Katalinnak a királyi család tagjaként jó példával kéne elöl járnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.