Pinky, a rózsaszín delfin az internet új sztárja

Forrás: Twitter/Mic -
rózsaszín delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg Pinkyt, a halvány pink színű delfint, aki különleges külsejének köszönheti világhírnevét.

Először a Calcasieu folyónál pillantották meg a tetőtől talpig rózsaszínű Pinkyt még 2007-ben, manapság azonban Louisana vízein látta többször édesanyjával együtt úszni Erik Rue, a Calcasieu Charter Service kapitánya.

Forrás: Twitter/Mic

Have you ever seen a pink dolphin? Well, they exist, and one of them lives in the Louisiana waters and get this...she may be pregnant! #PinkBaby?

Posted by WGNO-TV | ABC26 on Monday, September 7, 2015

Pinky nem mindennapi színének mibenléte körül akad némi vita. Egyesek szerint az amazonasi folyamdelfinek közé tartozik.

Tudom, hogy vannak amazonasi folyamdelfinek, de azok csúnyák és foltosak

A sima palackorrú delfinek minden alkalommal ezt csinálják, de nem lehet megmondani róluk, mert a normális esetben a bőrük szürke színű

Nagyon édi! Állatoknak köt cuki sapkákat egy művészhttp://www.life.hu/news/20150827-allatoknak-kot-cuki-sapkakat-egy-muvesz.htmlImádnivaló sapkákat köt cicáknak és kutyáknak őszre és télre Meredith Langley.News--Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Ezrek gyászoltak Japánban az állomásfőnök macska temetésénhttp://www.life.hu/news/20150629-tama-a-japan-allomasfonok-macska-16-evesen-elhunyt-ezrek-gyaszoltak.htmlJapán egyik sztárja, Tama, az állomásfőnök macska 16 évesen elhunyt. Az utódjáról már gondoskodtak: ezentúl egy Nitama nevű cica fogja felügyelni a rendet az állomáson.News--Pedofíliával vádolják az egykori dj-t, Jonathan Kingethttp://www.life.hu/news/20150910-jonathan-king-dj-t-gyermekszexszel-vadoljak.htmlSzexuális zaklatás gyanúja miatt vették őrizetbe a 70 éves lemezlovast három társával együtt, akik a vád szerint 16 éven aluli fiúkat rontottak meg.News--Kutya még talán sosem reagált így egy kisbaba érkezésére - Videó!http://www.life.hu/news/20150907-elhanyta-magat-a-kutya-a-kisbaba-szo-hallatan.htmlHa újszülött érkezik a házhoz, az életünk fenekestől felfordul. Legtöbbször saját kis kedvencünket is hozzá kell szoktatnunk a kialakult helyzethez, bár ez nem mindig történik zökkenőmentesen. News--Veszélyben a királyi család! Újabb merényletet terveztek a terroristákhttp://www.life.hu/news/20150910-a-terroristak-merenyletet-terveztek-a-brit-kiralyi-csalad-ellen.htmlA brit miniszterelnök, David Cameron a napokban jelentette be, hogy sikerült elkapniuk azt a három terroristát, akik az Iszlám Állam nevében készültek robbantani a Victory over Japan ünnepségen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.