Újabb fejlemény Robin Williams halálának ügyében

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
halál búcsúlevél öngyilkos öngyilkosság fordulat fejlemény masszőr Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb sajtóértesülések szerint egy harmadik személy is tartózkodott az Oscar-díjas színész kaliforniai otthonában az öngyilkosság estéjén.

Immár egy éve, hogy Robin Williams önkezével véget vetett az életének, a világ azonban azóta sem tudja túltenni magát minden idők egyik leghíresebb nevettetőjének halálán.

Robin Williams és lánya, Zelda Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A nyomozás eddigi állása szerint az Oscar-díjas színészen kívül csak asszisztense tartózkodott a sztár kaliforniai otthonában azon a bizonyos estén. Az egyik családtag által felbérelt magánnyomozó azonban kiderítette: nem kettesben, hanem hármasban voltak otthon, hiszen Williams masszőre is a házban volt aznap este - tudta meg az In Touch magazin. A kérdés már csak az: vajon mi okuk volt titkolni a tényt egészen idáig?

5 film, amiért sosem felejtjük el Robin Williamst

Elment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt. Íme, 5 film, amiért örökre emlékezni fogunk rá.
Újabb fejlemény a Madeleine-ügyben: 4 gyanúsítottat hallgatnak kihttp://www.life.hu/csalad/20140701-az-eltunt-madeleine-mccann-kislany-ugyeben-negy-gyanusitottat-hallgatnak-ki-a-heten-portugaliaban.htmlNégy gyanúsítottat hallgatnak ki kedden a portugál rendőrségen az eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében.Család--Az utcára kerülhet Robin Williams özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150820-az-utcara-kerulhet-robin-williams-ozvegye-nem-tudja-fizetni-a-villat.htmlSusan Schneider, Robin Williams özvegye nem tudja fizetni a milliós villát, amelyben a néhai filmszínésszel közösen éltek. TV + Sztárok--Újabb fordulat Bobbi Kristina Brown halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150909-nick-gordon-tagadja-a-vadakat-amelyek-szerint-o-olte-meg-bobbi-kristina-brownt.htmlWhitney Houston néhány hónappal ezelőtt elhunyt lányának tragédiájáért egy ideje már a barátját, Nick Gordont tartják felelősnek. A 25 éves férfi tagadja a vádakat.News--Előkerültek Robin Williams búcsúüzenetei: Egy éve nincs köztünk a színészhttp://www.life.hu/news/20150811-robin-williams-ongyilkos-szinesz-bucsuuzenetei-elokerultek.htmlEgy éve már, hogy a világhírű színészt holtan találták kaliforniai otthonában. A 2014. augusztus 11-én történt tragédia előtt egy egész világ állt értetlenül, ám most új megvilágításba kerülhetnek a dolgok: megtalálták ugyanis Robin Williams utolsó, saját kezével írott cetlijeit. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: mégis folytatódik a nyomozáshttp://www.life.hu/news/20150905-folytatodik-a-nyomozas-az-eltunt-madeleine-mccann-ugyeben.htmlA legutóbbi fejlemények szerint a rendőrség pontot akart tenni az immár 8 éve eltűnt Madeleine McCann ügy végére, ám a legfrissebb jelentések most arról szólnak, hogy együtt dolgozik tovább a portugál és a brit rendőrség a kislány ügyén.NewsOrigoRobin Williams gyerekei még mindig gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150727-robin-williams-szinesz-gyerekei-meg-mindig-gyaszolnak.htmlA színészlegenda gyerekei még ma sem tudnak napirendre térni apjuk öngyilkossága fölött. Múlt héten, Robin Williams 64. születésnapján képtelenek voltak nyugodt szívvel emlékezni apjukra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.