Hoppá! Felnőttfilmes lett Kefir egykori szerelme

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
Kefir pornó exbarátnő felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A V-Tech frontembere, aki Zimány Linda kedvese is volt korábban, Hajdú Péternek árulta el, egykori miskolci barátnője milyen szakmát választott.

Vadonatúj játék indult a Frizbi közösségi oldalán. A nézők a legkínosabb randi-élményeikről számolhattak be, de természetesen a sztárok sem úszták meg a kérdéseket. Kefir elárulta, két volt miskolci barátnője is felnőttfilmes lett.

Micsoda kuki-baki! Péniszt formált a focimeccs élőképehttp://www.life.hu/intim/20150910-peniszt-formalt-a-focimeccs-elokepe.htmlA Kansas University rezesbandája 140 ezer forintnyi dollárt fizethet, mert alaposan elszúrta a szezonnyitó ünnepséget egy gigapénisszel.Intim--Megerőszakolt egy lovat: elálló fülei buktatták lehttp://www.life.hu/intim/20150909-elallo-fulei-buktattak-le-a-loeroszakolot.htmlA háromgyerekes apa, Alan Blackman csúnyán lebukott: lovat erőszakolt.IntimThinkstockKét évig járt egy pasival, akiről kiderült, hogy nő és felcsatolós pénisze vanhttp://www.life.hu/intim/20150910-ket-evig-jart-egy-pasival-akirol-kiderult-hogy-no-es-felcsatolos-penisze-van.htmlTalán elértünk a napnak azon pontjához, amikor azt mondhatjuk: ennél vadabbat biztos, hogy nem fogunk találni. Van a sztoriban két barátnő, egy hazugság és egy hamis pénisz. Jöhet?IntimThinkstockHoppá! Hét férfival szexelt John Travoltahttp://www.life.hu/intim/20150907-het-ferfival-szexelt-john-travolta.htmlTöbb férfi is állítja, a világhírű színész, John Travolta szeretője volt. Ilyen jól működött a Grease-ben látott szexi csípőmozgás?Intim--Király Viktor romantikus eljegyzési fotót posztolt - Testvére, Ben megnősülhttp://www.life.hu/intim/20150906-kiraly-viktor-ikertestvere-benjamin-megnosul.htmlKirály Viktor épp New Yorkban van, ahol ikertestvére Benjamin él. Nagyon romantikus fotót posztolt Benről és párjáról.IntimOrigoMeztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.