Tragédia! Halálra zúzta magát egy bázisugró Svájcban

Forrás: Thinkstock -
mentő halál Svájc szikla bázisugró tragédia extrémsport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bázisugró halt szörnyet csütörtökön Svájcban, Bern kantonban. A 39 éves amerikai férfi egyelőre tisztázatlan okból a sziklafalnak csapódott a Lauterbrunnen melletti Stechelbergben, majd a mélybe zuhant. 

A svájci rendőrség közlése szerint a helyszínre siető mentők már csak az extrémsportoló halálát tudták megállapítani. Az áldozat négy másik bázisugróval volt úton. A Fejőszék (Melkstuhl) néven ismert ugróhelyről vetették magukba a mélybe, amikor a tragédia történt.

Katasztrofális hajtóműhiba a British Airways járatán: A szerencsén múlt, hogy nem lett tragédiahttp://www.life.hu/news/20150911-a-british-airways-gepe-a-las-vegas-i-repuloter-futopalyajan-kigyulladt-es-fustbe-borult.htmlSokkoló képek járták be a világsajtót a British Airways gépéről, amelynek hajtóműve 2015. szeptember 8-án, kedden a Las Vegas-i repülőtér futópályáján kigyulladt, és füstbe borult.News--A 87 nővel szexelő lottónyertes összeverekedett barátnőjévelhttp://www.life.hu/news/20150910-matt-myles-a-87-novel-szexelo-lottonyertes-osszeverekedett-baratnojevel.htmlMatt Myles, aki tavaly áprilisban 400 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón, összeverekedett barátnőjével, amiből bírósági ügy lett.News--Kalapáccsal gyilkolta meg a férfi couchsurfinges vendégéthttp://www.life.hu/news/20150910-kalapaccsal-gyilkolta-meg-a-ferfi-couchsurfinges-vendeget.htmlA nepáli földrengés áldozatainak akart segíteni a 25 éves Dahlia Yehia, ezért utazott Pokharába. Nem sejtette, hogy vendéglátója, akit már fél éve megismert az interneten, egy hidegvérű gyilkos.NewsThinkstockHalálra éheztette saját anyját a négy testvér Szolnokonhttp://www.life.hu/news/20150910-halalra-eheztette-sajat-anyjat-a-negy-testver-szolnokon.htmlA boncolásból sem lehet biztosan tudni, mikor halt meg a szolnoki asszony, akit gyerekei halálra éheztettek.NewsThinkstockKatalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Váratlanul elhunyt Debra Reiss örökösnő - Második gyermekét vártahttp://www.life.hu/news/20150910-debra-reiss-brit-orokosno-masodik-gyermeket-varta-amikor-varatlanul-meghalt.htmlTragédia: 34 éves korában elhunyt a REISS ruhacég alapítója, David Reiss lánya. Debra Reiss a hírek szerint második gyermekével volt várandós.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.