Hoppá! Kiderült, hogy Károly herceg Katalin libidófelelőse

Forrás: Instagram -
Károly herceg brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az persze magától értetődik, hogy a brit királyi családra a legrátermettebb, szakképzett testőrök kell, hogy vigyázanak: a maximális biztonság esetükben mindennél fontosabb. Lapinformációk szerint azonban Katalinnal kapcsolatban kicsit más a helyzet...

Mivel a királyi família nap mint nap jelentős veszélynek van kitéve, komoly intézkedéseket sora kell, hogy ne eshessen bajuk. A RadarOnline azonban úgy tudja, Katalin a többiektől eltérően más elbánásban részesül.

Álomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőről a keresztelő után Forrás: Instagram

Persze nem véletlenül... A hercegné apósa, Károly herceg ugyanis tanult a saját hibájából és a házassága kudarcából, így mindent megtett annak érdekében, hogy Vilmos ne jusson az ő sorsára. Vagyis, hogy kedvese ne csalja meg őt, ahogyan történt az az ő esetében. (Diana hercegnő ugyanis félrelépett az egyik testőrével.)

Ezért Károly elrendelte, hogy Katalin körül csakis női testőrök dolgozhatnak.

"A herceg nagyon előrelátó volt, mert attól kezdve, hogy megtörtént a pár eljegyzése, parancsba adta, hogy kizárólag hölgyek őrizhetik Vilmos leendő nejét" - legalábbis ezt nyilatkozta a Scotland Yardnál bennfentes személy a Sunday Expressnek. "Semmiképpen sem szerette volna, ha Katalin kísértésbe esne, kompromittálódna, vagy félreérthető helyzetben fotóznák le egy férfi testőrrel" - állította a névtelen forrás.

A hírek szerint egyébként Katalinnak nincs gondja ezzel, elégedett a női testőrökkel. Az utóbbi időben ritkábban láthattuk őt, nem nagyon mozdult ki. A hét végén azonban megtette, és kiderült, új frizurával büszkélkedik. Ezt itt nézheted meg.

Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Újra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--Megható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--Megható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--Nincs mese, Katalinnak is ott kell lennie Erzsébet királynő ünnepségénhttp://www.life.hu/news/20150901-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnet-is-meghivta-uralkodoi-csucsat-megunneplo-vacsorara.htmlA brit uralkodónő szeptember 9-re tűzte ki rekordidejű uralkodása megünneplésének időpontját, amelyre Katalin hercegnét és Vilmos herceget is meghívta.News--Leáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?http://www.life.hu/news/20150804-katalin-hercegne-mar-nem-eleg-nepszeru-egyre-kevesebben-latogatjak-a-buckingham-palotat.htmlA végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.