Már 15 éve, hogy eltűnt Till Tamás - Szülei pedofíliára gyanakszanak

Forrás: Thinkstock -
eltűnt kisfiú Till Tamás eltűnés eltűnt fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2000 májusában tűnt el Till Tamás. Az akkor 11 éves fiú biciklivel indult el otthonról, azóta nem tudják szülei, hol lehet.

A 11 évesen eltűnt Tomi szülei még mindig reménykednek, gyermekük egyszer hazaér. A gyerek biciklijét megtalálták, de nem bukkantak nyomra.

"Tudom, hogy Tomi haza fog érni, tudom, hogy él" – mondta a Blikknek Tomi édesanyja, Tillné Vörös Katalin – "Bár a nyomozást szemmel láthatóan félbehagyta a rendőrség, mi ma is mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy előkerüljön."

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A szülők kaptak néhány hamis bejelentést az elmúlt években, de csak egyetlen információra gondolták, hogy hihető. Eszerint Tomit Spanyolországba vitték elrablói.

"Megkeresett bennünket évekkel ezelőtt a helyi alvilág egy tagja, és elmondta, hogy szerinte egy helyi bűnöző rabolta el a fiunkat, akit úgy béreltek fel" – nyilatkozta Till Mátyás, az apa. Állítólag egy homoszexuális pedofil megbízására rabolták el a gyereket - "A diákigazolványához kért fotót Tomiról az iskola hetekkel az eltűnése előtt, amit be is küldtünk. Aztán egyszer közölték, hogy kérnek egy újabbat, mert a fiam képe eltűnt az aktájából."

Tomi szülei úgy gondolják, azon a fotón mutatták meg a bűnözőnek a gyereket, és meg is tetszett neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.