Elhunyt a híres színművész, Kun Vilmos

Forrás: Thinkstock -
halál színész alapító tag tragédia Kun Vilmos Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
89. életévében elhunyt a Katona József Színház alapító tagja, Érdemes Művész, Kun Vilmos. 

A színész 29 évesen, 1955-ben végzett a Színművészeti Főiskolán, majd a győri Kisfaludy Színházban kezdett el dolgozni. Játszott még a kaposvári Csiky Gergely Színházban, a debreceni Csokonai Színházban, a szolnoki Szigligeti Színházban és a Nemzeti Színházban, majd 1982-ben leszerződött a Katona József Színházhoz. A karrierje során igen magas színvonalú előadásokban szerepelt, melyekkel beutazta a világot - olvasható a színház honlapján.

Forrás: Thinkstock

Számtalan film-, rádió- és szinkronszerep fűzhető hozzá. Többen a Szomszédok című teleregényben ismerhették meg, a jóságos erdészt, Dénes bácsit alakította. Utoljára 2014-ben láthatták színpadon őt a nézők, az Anamnesis című előadásban. Ebben feleségével, Olsavszky Évával játszott, akivel 67 darabban szerepeltek közösen. A Katona József Színház Kun Vilmost saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Harangozó Teri különleges hangja csendül majd fel a gyászszertartásán?http://www.life.hu/news/20150917-harangozo-teri-eneke-az-ave-maria-fog-a-bazilikaban-felcsendulni-a-gyasszertartason.htmlA 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - kívánságának megfelelően - szülei mellett nyugszik majd Bátyán. A közkedvelt énekesnő rajongóira is gondolt a család, földi maradványaitól bárki elbúcsúzhat a budapesti Szent István Bazilikában. Vajon sikerül megtalálni egyetlen, a búcsúztatásához méltó dalát? A család keresi a felvételt.News--Már tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houstont-es-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-az-egyik-rokon-szerint.htmlAhogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. News--Megölte, majd szőnyegbe csavarta alkalmi barátnőjét egy férfihttp://www.life.hu/news/20150916-szonyegbe-csavarva-kalocsaig-vitte-alkalmi-baratnojet-a-ferfi.htmlMegölte, majd szőnyegbe csavarta és Kalocsáig vitte alkalmi barátnője holttestét egy 32 éves férfi.News--Bűnösnek találták a nőt, aki férfinek adta ki magát barátnője előtthttp://www.life.hu/news/20150916-szexualis-zaklatasban-bunosnek-talaltak-a-not-aki-2-even-at-ferfinak-adta-ki-magat-baratnojenek.htmlSzexuális zaklatás vádjában bűnösnek találta a bíróság Gayle Newland-ot. A 25 éves nő 2 éven át járt egy barátnőjével úgy, hogy az végig azt gondolta, egy férfivel találkozgat.News--Hangyák közé rakta a telefonját - Nézd meg mi történt! http://www.life.hu/news/20150916-hangyak-esnek-hipnozisba-a-telefon-csengohangjatol.htmlElképesztő videót töltöttek fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Az már eddig is biztos volt, hogy az állatok különbözőképpen reagálnak a technikai eszközökre, most pedig egy hétköznapi kísérlet segítségével sikerült is ezt videóra venni. NewsOrigoMesterségesen táplálják Szacsvay László feleségéthttp://www.life.hu/news/20150916-mestersegesen-taplaljak-szacsvay-laszlo-szinesz-feleseget.htmlA színész felesége hetekkel ezelőtt zuhant ki lakásuk ablakából, állapotáról eddig keveset lehetett tudni. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.