Szívszorító kép: Nem tudja elfogadni kicsinye halálát a gorillamama

Forrás: Thinkstock -
halál állat kölyök gorilla ébresztés elfogadás állatkert kicsiny Frankfurt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító képek láttak napvilágot egy németországi állatkertből: egy gorillamama kölyke már több napja meghalt, az állat azonban még mindig nem mondott le róla.

Egy hete halt meg egy Shiva nevű gorilla kicsinye a frankfurti állatkertben, az állat azonban a mai napig nem tudja elfogadni kölyke távozását.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Jövő szombaton helyezik végső nyugalomra Harangozó Terithttp://www.life.hu/news/20150916-harangozo-teri-elhunyt-enekesno-bucsuztatojanak-idopontjat-schmuck-andor-kozolte.htmlSchmuck Andor, a Tisztelet Társasága nevű non-profit szervezet elnöke nyilvánosságra hozta, hogy a rajongók mikor és hol vehetnek végső búcsút az énekesnőtől.News--Három napot töltött a tetőn, majd egy doboz pizzával lecsábítottákhttp://www.life.hu/news/20150917-tuntetni-kezdett-a-borton-tetejen-majd-egy-doboz-pizza-lattan-lemaszott.htmlStuart Horner napokig rostokolt a manchesteri börtön tetején, ahová azért ment fel, hogy tüntessen a szerinte náluk uralkodó rossz körülmények miatt. Végül egy doboz kólával, és egy pizzával sikerült megtörni. NewsOrigoMekk! Káprázik a szemünk vagy ez tényleg egy kecskefa?http://www.life.hu/news/20150916-kecskek-vannak-egy-fan-marokkoban.htmlKezdődhet a szüret! Megértek a kecskék a fán! News--Macskája mentette meg a süllyedő jacht kapitányáthttp://www.life.hu/news/20150917-macskaja-mentette-meg-a-sullyedo-jacht-hajoskapitanyat.htmlMacskája keltette fel és mentette meg ezzel az életét a süllyedő jachtján alvó hajóskapitánynak.NewsOrigoMár tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houstont-es-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-az-egyik-rokon-szerint.htmlAhogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. News--Hajvasalóval égette össze hűtlen barátja péniszéthttp://www.life.hu/news/20150917-hajvasaloval-egette-ossze-hutlen-baratja-peniszet.htmlA 22 éves ausztrál nő barátja engedélyével égette össze a csalfa péniszt, ami miatt lehet, hogy egész életében merevedési problémái lesznek. Furcsa módon egyikük sem gondolta, hogy mekkora butaságot csinálnak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.