Újabb menekült gyermek holtestét mosta partra a víz

Forrás: AFP/Anha -
tenger menekült kislány tragédia holtest sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig tértünk magunkhoz a hároméves kisfiú, Ajlan Kurdin fotója láttán, akinek a holtestét még szeptember elején találták a dél-törökországi Bodrum tengerpartján, most újabb halott gyermeket találtak.  

A szír kislány és családja Görögországba szeretett volna eljutni, de felborult az őket szállító gumicsónak. A négyéves gyereket még nem sikerült azonosítani, testét a török Cesme város tengerpartján találták meg, miután elsüllyedt egy csónak, amely 15 szírrel tartott Görögország felé. Az Anatolia hírügynökség szerint a török parti őrség a többi menekültet kimentette, a kislány az egyetlen áldozat. A csónakban nyolc gyermek utazott – írja az Origo.

Apja helyezi sírba Ajlan Kurdit, azt a hároméves kisfiút, akit néhány hete mosott parta a víz Törökországban Forrás: AFP/Anha
Fővárosiak, figyelem! Hétvégén problémásabb lesz a közlekedés Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150918-forgalomkorlatozas-lesz-hetvegen-budapesten.htmlForgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten rendezvények miatt. Elterelnek számos BKV járatot, és lezárják majd többek között a Lánchidat, az Andrássy utat és a Dózsa György utat is.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt Békés András Kossuth-díjas rendezőhttp://www.life.hu/news/20150918-bekes-andras-kossuth-dijas-rendezo-eletenek-89-eveben-elhunyt.htmlÉletének 89. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után pénteken hajnalban elhunyt Békés András Kossuth-díjas rendező, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és mesterművésze - közölte a dalszínház pénteken.News--Facebookon keresztül zaklatta a kislányt a pedofilhttp://www.life.hu/news/20150918-a-20-eves-liam-maher-facebookon-kersztul-zaklatott-egy-12-eves-kislanyt.htmlA 20 éves Liam Maher arra kérte a 12 éves lányt, hogy mutassa meg melleit, és maszturbáljon előtte a webkamerán keresztül. Hála az édesanya közbenjárásának, a hatóságok elkapták a zaklatót.News--Tarr Béla kitagadta a szakmából a menekülteket rugdosó operatőrthttp://www.life.hu/news/20150915-tarr-bela-kitagadta-a-menekulteket-rugdoso-operatort-laszlo-petrat-a-szakmabol.htmlTarr Béla szerint nincs bocsánat a menekülteket megrúgó operatőr, László Petra tettére. A Magyar Filmművészek Szövetségének elnöke közleményt adott ki az ügyben és kitagadta a szakmából az operatőrt. News--A Titanic sztárja, Billy Zane Budapesten segít a menekülteken - Fotó!http://www.life.hu/news/20150911-billy-zane-budapesten-segit-a-hozzank-erkezo-menekulteken.htmlA hollywoodi színész festményeiből nyílt szombat este kiállítás a budapesti Bródy Házban. A képeket a látogatók meg is vásárolhatják, és az így befolyt bevételt a színész felajánlotta a Magyar Vöröskereszt menekültügyi tevékenységének támogatására.NewsOrigoMegható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.