Megható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férj

halál házasság dal videó megható férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra.

A 92 éves Howard és 93 éves neje Laura boldog házasságban éltek, azonban az asszony az utóbbi hónapokban nagyon beteg lett. A férje azóta nem mozdul a felesége ágya mellől, és most egy videó is felkerült róluk. A közel három perces felvételen az látható, ahogy a Howard egy dalt énekel az idős nőnek. A leírásból kiderült, hogy ez a pár kedvenc dala.

"Ezt a dalt a nagyim énekelte először, nem sokkal azelőtt, hogy a nagypapám harcolni ment a II. világháborúba. A nagyi ezzel akarta bizonyítani, hogy szereti, és vár rá. Azóta ez kettejük közös dala. Együtt éltek le egy teljes életet, és most, hogy a nagyi megbetegedett a nagypapám úgy döntött, búcsúzóul elénekli neki a kedvenc dalukat." - írtan a Facebookra feltöltött videó mellé a házaspár unokája, Erin Solari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.