II. János Pál pápa tér idős pad darázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatvanéves férfi négy napig ült egy padon a II. János Pál Pápa téren arra várva, hogy felfalják a darazsak. 

Több száz arra járó láthatta, hogy egy idős férfi szenved egy padon ülve, és darazsak veszik körül, de senki sem segített neki. Négy nap után valaki mentőt hívott, de ők sem tudták megközelíteni a 60 éves férfit az őt körülvevő darázsfelhő miatt.

Forrás: Thinkstock

"A mentők hívtak egy férfihez, akit tömegesen elleptek a darazsak. Természetesen azonnal indultam! A padon egy csontsovány ember ült, körülötte felhőben a darazsak, mintegy félezren lehettek. A lába be volt kötve, alig volt magánál. Végül sikerült kiirtani, elkergetni a darazsakat és jöhettek a mentők" – mondta a Blikknek Boros Tibor méhrajbefogó.

Sokkoló látvány fogadta őt és a mentősöket, mikor levették a bácsi lábáról a kötést.

"Leszedtük a kötést, alatta millió csontkukac nyüzsgött. Évek óta végzem ezt a munkát, de ez örökre megmarad bennem. A bácsi napokig ült a padon, mozdulatlanul, evés és ivás nélkül, egy forgalmas nyolcadik kerületi parkban, ahol ezer ember jön-megy! Senki nem segített rajta, ő pedig várta, hogy élve megegyék a darazsak!" - emlékezett vissza a szörnyűségre a méhrajbefogó.

A férfi alig tudott magáról, mire a mentők kiértek. Valószínűsíthető, hogy annyira fájt a lába, hogy beletörődött abba, hogy élve megeszik a darazsak, ezért nem kért segítséget. Kis híján belehalt abba, hogy férgek és darazsak marcangolták a testét. Jelenleg súlyos állapotban kórházban fekszik.

Nemzetközi kitüntetésben részesül Kovács Ágihttp://www.life.hu/news/20150923-kovacs-agi-olimpiai-bajnok-uszo-nemzetkozi-kituntetesben-reszesul.htmlAz olimpiai bajnok úszónő Facebook oldalán osztotta meg az örömhírt: kitüntetést kap Amerikában.News--Szívszorító! Így búcsúzik édesanyjától Alekoszhttp://www.life.hu/news/20150923-alekosz-edesanyja-vaja-meghalt-igy-bucsuzik-facebookon.htmlAlekosz először szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt, mióta elhunyt édesanyja, Vája asszony. Facebookon búcsúzott.News--Elképesztő! Pénzért lökte feleségét a szakadékba egy férfihttp://www.life.hu/news/20150923-penzert-lokte-feleseget-a-szakadekba.htmlSétálás közben szakadékba lökte feleségét egy férfi. Kiderült, mindezt az asszony életbiztosításáért tette, ő volt ugyanis a kedvezményezettje. NewsThinkstockHoltan találták az eltűnt békéscsabai fiúthttp://www.life.hu/news/20150922-a-20-eves-bekescsabai-sz-martont-2-hettel-eltunese-utan-holtan-talaltak-meg.html2 héttel eltűnése után megtalálták Sz. Márton holttestét. Az egyetemista fiú az eddigi hírek szerint valószínűleg Pécsre indult Budapestről, halálának oka egyelőre nem ismert. News--Viharos napok jönnek a héten - Készülj fel!http://www.life.hu/news/20150922-az-idojaras-elorejelzes-szerint-csutortoktol-erkeznek-a-viharok.htmlÉrdemes kihasználni a szerdáig tartó jó időt, mert csütörtöktől már jóval több záporban és zivatarban lehet részünk. NewsThinkstockEurópa egyik legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilmhttp://www.life.hu/news/20150921-magyarorszagrol-szolo-imazsfilm-lett-europa-egyik-legjobbja.htmlElképesztően látványosra sikeredett az a közel másfél perces videó, amely Magyarország legszebb látványosságait mutatja be. A film az európai régió díjával távozott Kolumbiából. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.