Lagzi Lajcsiról készült mémek robbantották fel az internetet

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos Facebook ügy mém képek bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan az várható volt, hamar elkezdtek terjedni a mulatós zene királyának ügyéről készült netes karikatúrák, amelyeket szinte rekordsebességgel kezdtek el megosztani a felhasználók.

Mint ahogy korábban megírtuk, Galambos Lajost szeptember 22-én vették őrizetbe egy fiatal nővel és egy másik férfival együtt. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyét csütörtökön tárgyalta a Budaörsi Bíróság. Bár a sztár korábban ügyvédjén keresztül azt üzente, ártatlan, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Íme, az eddig készült alkotások!

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Várandósan isznak Amerikában? Sokkoló kutatási eredmények!http://www.life.hu/news/20150925-sokkolo-minden-tizedik-varandos-amerikai-no-iszik.htmlMinden tizedik várandós amerikai nő iszik, egyharmaduk a teljes lerészegedésig - állapította meg az amerikai Betegségellenőrzési Központ (CDC) friss tanulmánya. NewsThinkstockHallgasd meg az új James Bond-film főcímdalát!http://www.life.hu/news/20150925-itt-az-uj-james-bond-focimdal-melyet-sam-smith-enekel.htmlNovemberben kerül a magyar mozikba a legújabb Bond-film, melynek betétdalát a huszonhárom éves londoni dalszerző, Sam Smith készítette. Most nyilvánosságra került a teljes felvétel. NewsOrigoHarmincéves lett a világ legidősebb hím pandájahttp://www.life.hu/news/20150924-harminc-eves-lett-a-vilag-legidosebb-him-pandaja-pan-pan-aki-130-gyereket-nemzett.htmlHarmincadik születésnapját ünnepelte hétfőn egy szecsuani rezervátumban a világ legidősebbjeként számon tartott hím pandája, Pan Pan. News--Schumacherért imádkozik az elhunyt pilóta, Bianchi apukájahttp://www.life.hu/news/20150925-michael-schumacherert-imadkozik-jules-bianchi-elhunyt-forma1es-pilota-apukaja.htmlA fiát elvesztette, most Michael Schumacherért szorít Philippe Bianchi. News--Ilyen még nem volt! Titokban börtönbe látogatott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150925-katalin-hercegne-titokban-noi-bortonbe-latogatott.htmlVilmos herceg hitvese egy női fegyházba érkezett a minap, ahol alkohol- és kábítószerfüggő foglyokkal találkozott. News--A világ legrondább nőjének kiáltották kihttp://www.life.hu/news/20150925-ezt-uzeni-a-furcsa-rendellenesseggel-szuletett-lany-a-gunyolodoknak.htmlLizzie Velasquezt, a furcsa rendellenességgel született nőt sokan csúfolták élete során. Még a világ legrondább nőjének is kikiáltották a gonosz kommentelők. Lizzie azonban pozitív maradt, és videóban mesélt életéről. Egyre több rajongót szerzett magának. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.