Így emlékeznek barátai Harangozó Terire - ma temették a népszerű énekesnőt

Forrás: MTI/Földi Imre -
búcsú temetés Harangozó Teri énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isten veled, Terike! - Búcsúztak ma a budapesti Szent István bazilikában a népszerű énekesnőtől.

Harangozó Teri a Magyar Televízió kulturális tehetségkutató sorozatának, az 1965-ös Ki mit tud?-nak egyik felfedezettje volt. 1977-ig Harangozó Teri volt az a női előadó Magyarországon, akinek önálló nagylemeze jelenhetett meg a korszak három nagy emblematikus énekesnőjén (Kovács Kati, Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta) kívül.

Életének 72. életévében hunyt el Harangozó Teri. A család tudatta, hogy az énekesnő gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. "Gondoskodó szeretete, a végső napokig kitartó, szórakoztató humora, gyönyörű hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, közönségének" - állt a család közleményében.

Forrás: MTI/Földi Imre

Szeptember 26-án, szombaton délelőtt vehettek búcsút Teritől barátai, pályatársai, rajongói a Szent István bazilikában. Így búcsúztak tőle szerettei:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.