Madárrajba repült egy Wizz Air gép Budapesten

Forrás: Flickr/Paul Lucas -
Wizz Air madár repülés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madárrajba repült, emiatt megszakította a felszállást a Wizz Air Tel-Avivba tartó járata szombaton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, közölte a diszkont légitársaság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a repülőgépen ezután elvégezték a kötelező technikai átvizsgálást, így nem sokkal este 7 óra előtt felszállhatott a gép.

Forrás: Flickr/Paul Lucas

A Wizz Air szerint a késés érinti a Budapest-Lárnaka járatot is, amely a tervek szerint 23 óra 5 perckor indul helyi idő szerint. A járat utasait indulásig a Wizz Air előírásainak megfelelő ellátásban részesítik.

Valaki ma másfél milliárddal gazdagabb lett? http://www.life.hu/news/20150926-kihuztak-az-otoslotto-nyeroszamait-es-van-telitalalat-valaki-masfel-milliarddal-lett-gazdagabb.htmlKihúzták az ötös lottó nyerőszámait, íme, ezeket a számokat kellett eltalálni a boldogsághoz. News--Így emlékeznek barátai Harangozó Terire - ma temették a népszerű énekesnőthttp://www.life.hu/news/20150926-igy-emlekeznek-baratai-harangozo-terire-ma-temettek-a-nepszeru-enekesnot.htmlIsten veled, Terike! - Búcsúztak ma a budapesti Szent István bazilikában a népszerű énekesnőtől.News--Szörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoSzégyen! Nelson Mandela unokáját erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150820-nelson-mandela-unokajat-eroszakkal-vadoljak.htmlPénteken lesz Mbuso Mandela tárgyalása Johannesburgban. NewsThinkstockFizet az ELMŰ, ha egy napig nincs áramhttp://www.life.hu/news/20150820-fizet-az-elmu-ha-egy-napig-nincs-aram-a-vihar-utan-sokan-jartak-igy-budapesten.htmlA hétfői vihar és esőzések nyomán sok fogyasztó maradt áram nélkül. Közel 40 ezer otthonban szakadt meg az áramszolgáltatás órákra, sőt volt, ahol napokra. NewsThinkstockGyász! Elhunyt a Batman-sorozat sztárja, Yvonne Craighttp://www.life.hu/news/20150819-gyasz-elhunyt-a-batman-sorozat-sztarja-yvonne-craig-aki-a-star-trekben-is-szerepelt.htmlHetvennyolc éves korában elhunyt Yvonne Craig, aki a hatvanas évek Batman-tévésorozatában lett népszerű Batgirl szerepében, és Elvis Presley oldalán is feltűnt a filmvásznon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.