Péntek hajnalban erőszakolt a zuglói szatír - keresi a rendőrség

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak rendőrség erőszak Budapest Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi a XIV. kerületi Gyarmat utcában rontott rá áldozatára: megtámadta, majd szexuálisan bántalmazta. 

Az ut­­ca egyik része csendes és nor­má­lis, azonban van egy olyan ol­dala, ahová sötétedés után én sem megyek szívesen – mondta a Borsnak az egyik utcabeli.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az áldozatnak vélhetően si­került megfigyelni támadóját, ugyan­is az erőszakolóról fantomrajz és személyleírás is készült. A rendőrök egy 23-24 év körüli, 170 centi magas, sötét hajú férfit keresnek. A zuglói rendőrök szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egykori menye beperelte Pécsi Ildikóthttp://www.life.hu/news/20150926-egykori-menye-partos-csilla-beperelte-pecsi-ildikot.htmlKívülállóként nehéz követni a Pécsi Ildikó, fia és a színésznő egykori menye között zajló eseményeket. Ezúttal Pártos Csilla lépett: beperelte Pécsi Ildikót.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huVerőfényes napsütés vagy latyakos ősz vár ránk a hétvégén?http://www.life.hu/news/20150924-idojarasjelentes-az-oszi-hetvegere.htmlVajon mire számítsunk hétvégén? Esőre, szélre, netán az utolsó igazán meleg napokra? NewsThinkstockAutóbalesetet szenvedett az olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosnyánszky Norberthttp://www.life.hu/news/20150923-autobalesetet-szenvedett-az-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-hosnyanszky-norbert-de-mar-jol-van-nincs.htmlHosnyánszky Norbert, a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának olimpiai-, és világbajnok játékosa Eger és Ostoros között autóbalesetet szenvedett. Szerencsére nem lett komolyabb baja. NewsHäkkinen: "Harcolj öreg barátom!" - Sosem fog már lábra állni Schumacher?http://www.life.hu/news/20150820-h-kkinen-michael-schumachernek-uzent-blogjaban-harcolj-oreg-baratom-sosem-fog-mar-labra-allni.htmlA világbajnok finn Forma–1-es versenyző imádkozik Schumacherért. Attól tart, barátja soha többé nem tud majd beszélni vagy lábra állni. NewsGyász! Elhunyt a Batman-sorozat sztárja, Yvonne Craighttp://www.life.hu/news/20150819-gyasz-elhunyt-a-batman-sorozat-sztarja-yvonne-craig-aki-a-star-trekben-is-szerepelt.htmlHetvennyolc éves korában elhunyt Yvonne Craig, aki a hatvanas évek Batman-tévésorozatában lett népszerű Batgirl szerepében, és Elvis Presley oldalán is feltűnt a filmvásznon.News--Szexrabszolgaként tartottak fogva egy fiatal lányt - nyakörvet kapott, kínozták és interneten árultákhttp://www.life.hu/news/20150819-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-egy-fiatal-lanyt-nyakorvet-kapott-kinoztak-es-interneten-arultak.htmlGarázsukban tartott fogva egy fiatal férfi és egy nő egy elrabolt húszéves lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.