kisoroszlán oroszlán kölyök ordítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Imádnivaló kisoroszlán megpróbál félelmetesen ordítani. Megijedtél, ugye?

Ez a kölyök oroszlán tudja, hogy egyszer majd ő lesz az állatok királya. Éppen ezért már gyakorolja, hogy kell félelmetesen üvölteni. Egyelőre azonban el kell, hogy keserítsük, ugyanis egy kicsit sem ijesztő, annál inkább nagyon cuki.

Madárrajba repült egy Wizz Air gép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150926-madarrajba-repult-egy-wizz-air-gep-budapesten.htmlMadárrajba repült, emiatt megszakította a felszállást a Wizz Air Tel-Avivba tartó járata szombaton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, közölte a diszkont légitársaság az MTI-vel.NewsValaki ma másfél milliárddal gazdagabb lett? http://www.life.hu/news/20150926-kihuztak-az-otoslotto-nyeroszamait-es-van-telitalalat-valaki-masfel-milliarddal-lett-gazdagabb.htmlKihúzták az ötös lottó nyerőszámait, íme, ezeket a számokat kellett eltalálni a boldogsághoz. News--Szülinapi bulit szerveznek az állatkert legidősebb gorillájának - Golo 35 éveshttp://www.life.hu/news/20150926-szulinapi-bulit-szerveznek-az-allatkert-legidosebb-harmincot-eves-gorillajanak-golonak-vasarnap.htmlGoló 35. születésnapja alkalmából számos programmal készülnek gondozói. NewsOrigoPéntek hajnalban erőszakolt a zuglói szatír - keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150926-pentek-hajnalban-eroszakolt-a-zugloi-szatir-keresi-a-rendorseg-fantomrajz-is-keszult.htmlA férfi a XIV. kerületi Gyarmat utcában rontott rá áldozatára: megtámadta, majd szexuálisan bántalmazta. NewsThinkstockMegölte feleségét, majd magával is végzett Mark Constantino szellemvadászhttp://www.life.hu/news/20150925-mark-constantino-szellemvadasz-megolte-feleseget-debbyt-majd-magaval-is-vegzett.htmlA Ghost Adventures című népszerű műsorból ismert szellemvadász túszul ejtette az asszonyt, majd vele és magával is végzett. NewsVerőfényes napsütés vagy latyakos ősz vár ránk a hétvégén?http://www.life.hu/news/20150924-idojarasjelentes-az-oszi-hetvegere.htmlVajon mire számítsunk hétvégén? Esőre, szélre, netán az utolsó igazán meleg napokra? NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.