részletes tájékoztatás halál vizsgálat orvos nyilvánosság Bobbi Kristina Brown Bobby Brown bíróság Whitney Houston halottkémi jelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejeződött a nemrég elhunyt Bobbi Kristina Brown halottkémi vizsgálata, a dokumentumok részleteit azonban nem közölték a nyilvánossággal.

Továbbra is titokban tartják Bobbi Kristina Brown halálának pontos okát. Whitney Houston 23 éves lánya július végén hunyt el egy őt ápoló hospice központban Georgiában, miután 6 hónappal korábban eszméletlen állapotban találtak rá fürdőkádjában.

Forrás: Northfoto

A nemrég kiadott hivatalos közlemény szerint már tudják, mi okozhatta Bobbi Kristina Brown halálát, a Fulton Megyei Bíróság kérésére azonban az orvosi csapat visszatartja az összes további információt az üggyel kapcsolatban. Egyelőre nem tudni, hogy valóban szándékukban áll-e közölni a részleteket, és ha igen, akkor arra mikor kerül sor.

Szerelme végzett Bobbi Kristina Brownnal?

Az ügyészség gyanúsítottjai között továbbra is ott szerepel Bobbi Kristina Brown egykori szerelme, Nick Gordon, akit a 23 évesen elhunyt lány nagynénje, Leolah Brown is többször meggyanúsított már unokahúga halálával. Tény, hogy akár ő is lehetett volna Whitney Houston hatalmas vagyonának örököse, a férfi, aki állítása szerint összeházasodott Bobbi Kristinával, azonban tagadja a vádakat. A vizsgálat még nem zárult le.
Ismét leállt a Facebook - Pár napon belül ez a második esethttp://www.life.hu/news/20150928-leallt-a-facebook.htmlAkárcsak csütörtökön este, hétfőn 21 óra után is leállt a közösségi oldal. NewsThinkstockMindenki elfordul a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbytólhttp://www.life.hu/news/20150929-bill-cosby-szexualis-eroszakkal-vadolt-komikustol-a-brown-egyetem-is-elvette-a-diszdoktori-cimet.htmlAz amerikai Brown Egyetem is megfosztotta díszdoktori címétől a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbyt: kevesebb mint egy hét alatt ez a harmadik felsőoktatási intézmény, amely elhatárolódik az amerikai komikustól. News--Kis pápának öltözött baba nevettette meg Ferenc pápáthttp://www.life.hu/news/20150929-ferenc-papat-amerikaban-nevettette-meg-egy-cuki-kis-papa.htmlA keresztény egyházfő éppen egy amerikai körúton van, melynek során körüljárja az ottani közösségeket, és találkozik több politikussal is. Hétvégén Philadelphiában járt, ahol egy utcai menet alatt igazán különleges meglepetésben részesült. News--Paul Walker lánya beperelte a Porschét apja halála miatthttp://www.life.hu/news/20150929-paul-walker-lanya-beperelte-a-porschet-mert-szerinte-ok-is-hibasak-az-apja-halalaert.htmlA világhírű színész 16 éves lánya beperelte azt az autógyártó céget, melynek egyik járművével édesapja halálos autóbalesetet szenvedett két évvel ezelőtt. Elmondása szerint a sportautónak számtalan tervezési hibája volt. NewsOrigo56 éve él együtt egy házaspár - Megható videó!http://www.life.hu/news/20150928-sok-eve-egymas-mellett-all-az-idos-hazaspar-akikrol-egy-cuki-video-keszult.htmlEgy nemrég felkerült videó csalt könnyeket a szemünkbe, melyen egy idős házaspár látható. Doris és Ervin L. Jones 1959 óta vannak együtt. NewsOrigoSzétlőtte saját péniszét a férfi - Börtönbe zárták érte (18+)http://www.life.hu/news/20150929-donald-anthony-watson-lelotte-sajat-peniszet-amiert-letartoztattak.htmlEgy 43 éves amerikai férfi meglőtte saját szerszámát, és ha ez még nem lett volna elég, a rendőrség le is tartóztatta ezért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.