Börtönt kaptak a pécsi pékek, akik felfújták kollégájukat a fenekén keresztül

Forrás: Thinkstock -
pék Pécs börtön fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pék elkapta kollégáját, társai pedig lefogták a férfit. Fenekén keresztül sűrített levegőt fújtak bele. Megszületett az ítélet az ügyben.

Végbelén át felfújtak társai egy péket. Csak a szerencsén múlt, hogy nem halt bele a rossz tréfába, ugyanis ha egy kicsit több levegő került volna bele, felrobbantak volna a belei. Egy szemtanú szerint az egyik pék elkiáltotta magát, hogy fújják fel kollégájukat, mire két társa lefogta a férfit, levették róla erőszakkal nadrágját és alsóját, majd feldugták a fenekébe a sűrített levegős piszolyt. Az áldozat saját lábán ment a kórházba.

Forrás: Thinkstock

A három péket személyes szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt felfüggesztett börtönre ítélték.

Sűrített levegőt nyomtak kollégájuk fenekébe pécsi pékekhttp://www.life.hu/news/20150928-suritett-levegovel-akartak-felfujni-tarsukat-pekek.htmlNagyon elszaladt a ló azzal a három pékkel, akik társukat akarták megtréfálni. Hamarosan bíróság előtt felelnek tettükért.NewsThinkstockLetartóztatták a nőt, mert teknőst molesztálthttp://www.life.hu/news/20150928-letartoztattak-a-not-mert-teknosoket-molesztalt.htmlLetartóztattak egy fiatal floridai nőt, mert a tengerparton teknősöket zaklatott. Egy fényképen látható, hogy egy nagy teknős hátán lovagol. NewsOrigoLewis Hamilton lett a befutó a Japán Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150927-lewis-hamilton-lett-a-befuto-a-japan-nagydijon.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat.NewsAFPPaulo Coelhónak is van véleménye a menekülteket megrúgó tévésrőlhttp://www.life.hu/news/20150924-paulo-coelhonak-is-van-velemenye-a-menekulteket-megrugo-tevesrol-laszlo-petrarol.htmlNapjaink egyik legsikeresebb írója, Paulo Coelho az Instagramon mondott véleményt László Petra ügyéről, ami nagy port kavart az utóbbi időben. News--Megölte, majd szőnyegbe csavarta alkalmi barátnőjét egy férfihttp://www.life.hu/news/20150916-szonyegbe-csavarva-kalocsaig-vitte-alkalmi-baratnojet-a-ferfi.htmlMegölte, majd szőnyegbe csavarta és Kalocsáig vitte alkalmi barátnője holttestét egy 32 éves férfi.News--Már 15 éve, hogy eltűnt Till Tamás - Szülei pedofíliára gyanakszanakhttp://www.life.hu/news/20150915-mar-15-eve-hogy-eltunt-till-tamas.html2000 májusában tűnt el Till Tamás. Az akkor 11 éves fiú biciklivel indult el otthonról, azóta nem tudják szülei, hol lehet.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.